Op donderdag 18 Augustus organiseert ‘Surfers Paradise’ in Knokke-Heist hun allereerste Never Give Up Day Challenge!

Miljoenen Amerikanen en Canadezen vieren dit jaar Never Give Up Day. Meer dan 40 burgemeesters riepen 18 Augustus 2022 uit tot Never Give Up Day. Onder die steden zijn: Milwaukee, Baltimore, Charlotte, Fort Worth, Brampton, Regina, Halifax enz.

De achterliggende gedachte van Never Give Up Day Challenge is dat mensen een uitdaging willen aangaan en bereid zijn moeilijke dingen te doen voor een goed doel.

De Never Give Up Day Challenge houdt in dat iedereen kan deelnemen aan een paddle challenge op een surfplank. Alle deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden variërend van 300m tot 2100m, elk per 300m. Tijd is niet relevant en er kan onderweg een pauze worden ingelast. Iedereen kan deelnemen met een eigen board, of gratis gebruik maken van een board en wetsuit. Het doel is om de door hen gekozen afstand af te leggen niet op te geven. Deelname is gratis en er is begeleiding op het water. Door te besluiten deel te nemen aan de Never Give Up Day Challenge, dragen deelnemers niet alleen bij aan het goede doel, maar investeren ze ook in hun fysieke gezondheid en welzijn.

Never Give Up Day brengt mensen in een gevende stemming. Voor elke 100 meter peddelen kunnen deelnemers bijvoorbeeld helpen geld in te zamelen voor uw doel (via crowdfunding etc)

Bij interesse kan je zich inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier.

We voorzien aansluitend Never Give Up Day BBQ die van start gaat om 18h.

De Challenge is gratis!

Klik hier om een video van ‘Never Give Up Day’ te bekijken.
Meer info over Never Give Up Day: www.nevergiveupday.com

nl_BENL