WINDsurfcenter

ZONDER WINDSURFEN IS ER GEEN SURFERS PARADISE

In 1988 bood het verhuurcentrum van Surfers Paradise, als eerste aan de Belgische kust, windsurflessen en windsurfmateriaal aan. Het ontketende een vuur in de club die sinds 1988 nog niet gedoofd is. Het windsurfcentrum biedt windsurfplanken en windsurfzeilen van het topmerk Goya!

VOOR ZOWEL BEGINNEND ALS ERVAREN WINDSURFER

Beginnende windsurfers denken dat ze een grote stap dienen te zetten om zich om te toveren tot doorwinterde windsurfers. Echter is dit geen probleem op Surfers Paradise. Je leert de eerste stappen op Lakeside Paradise, hier ondervind je geen invloed van de golven en de stroming. Ben je eenmaal klaar voor de zee, dan zal er steeds een veiligheidsboot of -jetski aan uw zijde varen om het vertrouwen op te krikken.
De doorwinterde windsurfers kunnen aan hun trekken komen met het topmateriaal van Goya, degene een meerwaarde bieden aan Surfers Paradise. Daarnaast biedt de Noordzee meer dan voldoende uitdaging waarmee je enkele minuten tot enkele uren plezier kan beleven aan het windsurfen.

Surfen - Surfers Paradise

Voor de windgevoelige watersporten zoals windsurfen, kitesurfen en golfsurfen is er een internationaal surfpaspoort. Je begint met het basisbrevet waarbij je, zowel aan wal als op het water, een aantal zaken moet kennen en kunnen.

Iedere beginnende deelnemer op onze sportkampen of lessen kan al een aantal stempels behalen bij het basisbrevet.

Wens je zo’n paspoort vergeet dit dan niet niet aan te vragen voor de les.

nl_BENL