3 jeugdteams

Word lid van een jeugdteam op Surfers Paradise

Schrijf je nu in of vraag meer info info@surfersparadise.be | tel.: 050/61.59.60

Of kom eens langs op de club!

The Rats – Golfsurfteam (volzet voor 2020)

‘The Rats’ is een jeugdgolfsurfteam van Surfers Paradise! Wekelijks staan er op zondag van 13u30 tot 16u30 trainingen op het programma, dit van April tot en met Oktober. Via dit team worden de kids en jongeren van 8 tot en met 18 jaar klaargestoomd om deel te nemen aan onder andere ‘Battle of the Rats’ & de ‘O’neill Gromms Challenge’.
Indien de golven het laten afweten zijn er talrijke alternatieve activiteiten om de techniek, het evenwicht en de houding van de kids te verbeteren

Wedstrijd Team

Tot dit team behoren de Rats die in staat zijn om zelfstandig te surfen. Hier wordt dieper ingegaan op de techniek, het wedstrijdreglement, de tricks en de zeekennis. Afhankelijk van de golven surft dit team op externe locaties.

Rookie Team

Alle nieuwkomers voegen zich toe tot dit team. Dit team proeft van alles wat met het strand te maken heeft. Ze krijgen de basis van het golfsurfen mee en worden op deze manier klaargestoomd voor het A-Team.

Chickteam
Enkel en alleen voor girls die wekelijks vol motivatie wensen te golfsurfen. Er wordt gestart met de basis van het golfsurfen om zo door te groeien voor het A-team!

Uitstapjes en jaarlijkse Rats Trip

Enkel in België surfen brengt weinig ervaring met zich mee. Om hierop in te spelen doen de rats verscheidene uitstapjes. Wedstrijden op locatie, Battle of The Rats, Gromms Challenge en meerdere surf & skate events zijn hier voorbeelden van. Tijdens de herfstvakantie krijgen de Rats de kans om mee te gaan op een unieke surfreis.

Zo zijn in 2016 de Rats naar Board ’n Breakfast in Labenne-Océan gegaan. In 2017 bezochten de Rats het prachtige wavepark in Snowdonia. 2018 bracht de Rats naar het Boardx House in Imsouane. Wegens het succes van het Boardx House werd in 2019 een nieuwe reis gepland naar Imsouane.

The Skypirates – Kitesurfteam

Je vaardigheden verbeteren kan enkel en alleen door training. Daarom kwam het Skypirates team van Surfers Paradise tot stand. Je krijgt training in zowel freeride, freestyle als waveboarding. De trainingen en uitstappen maken elke skypirate klaar voor deelname aan competities aan binnen- en buitenland. Daarnaast behoren maandelijke Cable Wakeboard sessies er steevast bij!

Ben je tussen de 8 en 18 jaar oud en verslaafd aan zon, zee en wind?
Wil je jouw kiteniveau naar’ the next level’ tillen?
Op zoek naar een toffe groep jongeren waar je iedere week je passie voor het kitesurfen mee wil delen?

Aarzel dan niet langer en word een Surfers Paradise Sky Pirate!

Voordelen van een Surfers Paradise Sky Pirate

  • Begeleiding door ervaren en gediplomeerde monitoren in zowel freeride, freestyle en wave.
  • Het nieuwste materiaal van Naish, Dakine en O’ neill ter beschikking.
  • Training en individuele begeleiding voor belangrijke competities zoals BK kite.
  • Maandelijkse Cable Wakeboard sessie @Lakeside Paradise.
  • Unieke Guest Sessions met professionele riders.
  • Uitstappen naar diverse kite,skate en wake events

The Rebels – Windsurfteam

Op zoek naar professionele begeleiding bij het mooi planeren van die gijp of het maken van een backloop? Jonge, talentvolle windsurfers zullen hier hun gading zeker vinden!

Onder het zeil van een vaste coach en een gastcoach in de zomer krijgen de Rebels de vetste tricks onder de knie. Er zijn een aantal vaste trainingen van april tot en met september.

Tijdens de zomer mag elke rebel het nieuwste Goya materiaal enkele uren gratis gebruiken.