SPORTACTIVITEITEN

 • Watersportactiviteiten
 • Strandactiviteiten
 • Extra’s

CATERING

 • BBQ’s
 • Paëlla foodtruck
 • Broodjeslunch
 • Heerlijke desserts

EXCLUSIVE TOUCH

 • Decoratieformules
 • Entertainment
 • Springkasteel
 • Accommodatie

Voor deze heel uitzonderlijke situatie (Covid19 – coronapandemie) heeft de overheid ervoor gezorgd dat de normale annulatievoorwaarden vervallen.

Diegene die reeds een datum ingepland hebben bij ons en dit wensen te annuleren, kunnen een bon ontvangen ter waarde van het reeds betaalde voorschot. Er worden geen terugbetalingen uitgevoerd.

Een andere optie is een nieuwe datum te bekijken, waarop alles wel kan doorgaan zoals u het voor ogen heeft.

Verplaatsingsvoorwaarden
• een boeking met datum voor 30-06-2020 kosteloos verplaatsen kan naar een nieuwe datum voor 30-06-2021: deze boeking moet voor 30-08-2020 verplaatst worden.
• een boeking met datum tussen 01-07-2020 en 04-10-2020 kosteloos verplaatsen kan naar een nieuwe datum voor 04-10-2021: deze boeking moet voor 04-12-2020 verplaatst worden.

Alvast bedankt voor het begrip.

WATERSPORTACTIVITEITEN

Watersport is onze core. Een dagje op Surfers Paradise, zou je toch minstens één wateractiviteit op het programma inplannen. Afhankelijk van de weersomstandigheden (golven, wind..): Golfsurfen, powerkite, skimboarding, boogieboarding, zeekayaking, stand up paddle boarding, supzilla boarding.

STRANDACTIVITEITEN

Onze monitoren begeleiden jullie doorheen verschillende activiteiten waarbij jullie vooral moeten samenwerken. Voorkeuractiviteiten worden samen met u besproken zodat dit aangepast is naar de wensen van jullie team

EXTRA's

Communie- of lentefeest, babyborrel, verjaardagsfeest, trouwfeest, bedrijfsactiviteit. Surfers Paradise organiseert het allemaal voor jullie. Alle mogelijkheden te verkrijgen via het aanvraagformulier.

LUNCH / BBQ

Mogelijkheden vanaf welkomsdrink tot en met dessert!

Lunch en dinermogelijkheden
Koude en/of warme tapas, broodjeslunch, koude schotel, stovers met friet, visschotel, paëlla foodtruck, BBQ,..

Het volledig aanbod bieden wij u graag bij uw groepsaanvraag aan.

Beachlunch of -diner mogelijk vanaf 30 personen.

EXCLUSIVE TOUCH

Het clubhuis en/of terras kan volledig worden omgetoverd met decoratie in verschillende mogelijke kleuren.
 
Wensen jullie misschien een goochelaar of ander entertainment? Een  vuurschaal? Een persoonlijke fotograaf? Een springkasteel voor de kids? Ook dat kan zeker!

WAT ALS HET REGENT?

Surfers Paradise beschikt over een overdekt terras voor een capaciteit van 300 personen.

Onder het overdekt terras kan er gegeten worden maar kan bv. ook de yoga plaatsvinden.

Watersporten en het regent?
Jullie worden toch nat! 🙂

getuigenissen

Thanks very much for yesterday. We had a fantastic family time and the surfer paradise team did a great job in preparing a very nice table and buffet. Really great experience ! Thanks again 🙂

Familie Daems

2019

Ik wil jullie nog bedanken voor het topfeest van afgelopen zaterdag. Het was echt verzorgd tot in de puntjes. Echt van harte bedankt hiervoor! Het zal voor altijd een mooie herinnering blijven m’n 40ste verjaardag dankzij jullie ganse team…

Mevrouw Vrints

2019

De Beach Yoga gegeven door Julie was topervaring voor onze groep (12 personen). We hebben er enorm van genoten en komen zeker nog eens terug!

Vrijgezellenfeest

2019

Prachtige organisatie, kids waren super enthousiast over de activiteiten, zéér vriendelijke bediening (dit zeiden alle gasten ons trouwens), de bbq was echt een aanrader, en vooral voor ons als gastvrouw/heer een zorgeloze dag! Welgemeende dankjewel aan heel het team!

Familie Drappier

2019

Aanvraagformulier

ANNULATIEVOORWAARDEN

Vanaf opmaak voorschotfactuur of betaling van het voorschot zijn er steeds annulatiekosten verbonden aan de reservatie t.w.v. het totale bedrag van het voorschot. Dit ongeacht de datum waarop de annulering van de reservatie wordt meegedeeld aan de club. Een annulering dient men steeds schriftelijk door te geven. Indien sprake van overmacht*, kan Surfers Paradise het voorschot aanwenden voor een nieuwe reservatie op latere datum. *Overmacht: Een tekortkoming kan de schuldenaar niet worden toegerekend, indien deze niet is te wijten aan zijn schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. Bijvoorbeeld: Staking openbaar vervoer, extreem noodweer, aanslag

.