Surf & Supcenter

LESSEN

PRIVElessen Starten
terug op 01/04/2021

Tarieven

jeugdteam

tweedehands

GOLFSURFEN

Surfers Paradise was er al bij vanaf dag één in België. Als surf pioniers is het dan ook niet onlogisch dat op de plaats van Surfers Paradise de eerst golven gesurft werden in ons land. Het begon allemaal met een knus clubhuis en een handvol surfboards in zeecontainers. Ondertussen is dit uitgegroeid tot een clubhuis in Californische stijl met daarnaast een volwaardige berging degene onder andere een verhuurcentrum en de kleedkamers onderdak biedt.
Hoe gaat een eerste golfsurfles er aan toe? Je krijgt vooraf een kort woordje uitleg omtrent het golfsurfen. Gevolgd door een aantal praktische oefeningen op het strand. Tot slot zal je in zee gaan om je eerste golf af te rijden. Deelnemen aan onze golfsurf lessen kan reeds al vanaf 6 jaar.

Golfsurfen wordt gezien als een dure sport. Surfers Paradise zorgt ervoor dat je alle nodig materiaal kan huren tegen democratische prijzen. U kan deze prijzen terugvinden onder het tabblad ‘Tarieven’.
Indien u de stap wil maken naar het aankopen van eigen materiaal kan ook Surfers Paradise de oplossing zijn. Jaarlijks verkopen we onze 2de hands surfboards degene wij zelf niet meer gebruiken aan een schappelijke prijs. Wenst u de lijst met 2de hands materiaal te bekijken kan dit onder het tabblad ‘Tweedehands’.

.

STAND-UP PADDLEBOARDING

Naar goede gewoonte introduceerde Surfers Paradise een nieuwe boardsport in België, namelijk het stand-up paddleboarden. Sinds 2002 kan je deze sport beoefenen aan ons strand. Dit kan op twee manieren:

    • Eerst en vooral kan je dit doen door golven te surfen op een SUP. Dankzij het grote volume zal je al snel een golf kunnen mee surfen. De peddel zorgt ervoor dat je board wendbaarder is en snel kan bewegen op de golf.
    • Ten tweede kan je bij een rustige zee een SUP-tochtje maken naar het Zwin.

Je kan terecht bij ons voor je eerste SUP-lessen, lessen als voorbereiding op een SUP wedstrijd en SUPtochten georganiseerd door Surfers Paradise.