Surf & Supcenter

De Surfers paradise surf ervaring

Bij Surfers Paradise kan je al sinds 1988 terecht om te surfen. Surfen is een moeilijke kunst om onder de knie te krijgen. Het leerproces kan soms frustrerend en tijdrovend zijn. Onze specialiteit als surfpioniers is het helpen van beginners en gevorderden om sneller te verbeteren, in een veilige omgeving. Want hoe beter je surft, hoe verslavender de sport is! We willen dat je het meeste uit deze surf coaching haalt. Dit betekent dat we verder gaan dan de traditionele lessen. We zorgen voor duidelijk technisch advies dat je zal helpen vooruitgang te blijven boeken na je les of kamp bij ons. 

Je zult een uitgebreid, gestructureerd en gepersonaliseerd programma ervaren om je te helpen leren surfen en groeien. Voordat we aan de reis beginnen, verzamelt ons team informatie over uw ervaringsniveau en uw doelen voor de les. Zodra je aankomt, staan onze surfcoaches klaar om je te verwelkomen en aan je persoonlijke doelen te werken. Of je nu wilt leren hoe je voor de eerste keer opstaat, begrijpt hoe je snelheid kunt genereren of hoe je een turn maakt, het is onze passie om je daar snel en efficiënt in te helpen!

De Surfers Paradise STAND UP PADDLE BOARD ervaring

Aangenomen wordt dat stand up paddle boarden – Ku Hoe He?e Nalu op zijn Hawaiiaans – al door de oude Hawaiianen werd beoefend. Stand Up Paddle Boarding (SUP) werd voor het eerst gezien in de jaren 40 op Hawaï. Paddleboarden werd echter pas een populaire sport na 2001 toen Laird Hamilton begon met SUP-surfen. Van 2001 tot nu is paddleboarden enorm in populariteit gegroeid, waar suppers over de hele wereld genieten van hun lokale wateren (oceaan, meer, baai of rivier) op een SUP. Daarnaast is het een ideale manier om op golfloze dagen toch het surfgevoel te ervaren. 

SUP biedt uitmuntende gezondheidsvoordelen en is een wonderbaarlijke spiertraining voor het hele lichaam. Ongeacht hoe oud je bent of wat je fitnessniveau is, SUP is eenvoudig te leren en kan je helpen om in de beste vorm van je leven te komen.

Je kan terecht bij ons voor je eerste SUP-lessen, lessen als voorbereiding op een SUP wedstrijd en SUPtochten georganiseerd door Surfers Paradise.

Surfen - Surfers Paradise

Voor de windgevoelige watersporten zoals windsurfen, kitesurfen en golfsurfen is er een internationaal surfpaspoort. Je begint met het basisbrevet waarbij je, zowel aan wal als op het water, een aantal zaken moet kennen en kunnen.

Iedere beginnende deelnemer op onze sportkampen of lessen kan al een aantal stempels behalen bij het basisbrevet.

Wens je zo’n paspoort vergeet dit dan niet niet aan te vragen voor de les.

nl_BENL