Schoolsportdagen

Sportactiviteiten

 • Water- en strandsporten
 • Een mountainbiketour bij groep +100 leerlingen

catering

 • Drinks
 • Verse broodjes
 • BBQ

praktisch

 • Capaciteit
 • Benodigdheden
 • Route

Schoolsportdag reserveren

Tijdig reserveren is noodzakelijk om een vrije datum te garanderen.

Surfers Paradise is dé plaats bij uitstek om uw leerlingen een onvergetelijke schoolsportdag te bezorgen.

We beschikken hiervoor over alle nodige accommodatie.

 • Clubhuis met bar, terras, toiletten, lounge en vestiaire met warme douches.
 • Alle sportmateriaal is ter beschikking om te golfsurfen, windsurfen, kitesurfen, stand up paddleboarden, zeeraften kajakken en zoveel meer.
 • Alle accessoires zoals surfpak en zwemvest zijn steeds inclusief.
 • Gediplomeerde en enthousiaste instructeurs!

sportactiviteiten

Water- en strandsporten

Tijdens een schoolsportdag op Surfers Paradise kunnen uw leerlingen kennis maken met tal van uitdagende water- en strandsporten zoals golfsurfen, stand up paddleboarden, powerkiten, windsurfen, skateboarden, boogieboarden, skimboarden, kajakken, raften, beachvolleybal, beachvoetballen, kubb..

Alternatieve activiteiten

Een fietstocht met mountainbikes is een uitdagende alternatieve activiteit. Het parcours is mooi en divers met het Koningsbos, het Zwin, de Polders en het strand in de nabije omgeving. Een educatieve insteek is ook mogelijk met het natuurreservaat het Zwin in de nabije omgeving.

Uitwijkmogelijkheden

Is de groep groter, dan kan er samengewerkt worden met Lakeside Paradise !
De watersportclub biedt watersporten aan op het Duinenwatermeer (waterskiën, kneeboarden en wakeboarden, Stand Up Paddelboarden en Kayakpolo). Een mogelijkheid is om de groep in twee te splitsen en op beide locaties de schoolsportdag door te brengen.

voorbeelprogramma

9h 9h30 11h 12h30 13h30 15h00
Warm onthaal, uitleg programma, voorstelling instructeurs en groepsindeling “A”, “B”, “C” Ochtend deel 1
Groep A: Raften
Groep B: Golfsurf&Kajak
Groep C: Powerkite
Ochtend deel 2:
Groep C: Raften;
Groep A: Golfsurf&Kajak
Groep B: Powerkite
Lunch en middagpauze Middag deel 1:
Groep B: Raften
Groep C: Golfsurf&Kajak
Groep A: Powerkite
Omkleden en debriefing

Eten en drinken

Onze beachbar serveert allerhande warme en koude drankjes en vers belegde broodjes. Er is de mogelijkheid een BBQ te organiseren als lunch of afsluitend als avondmaal. Als school is het toegelaten om tijdens de sportdag een eigen lunchpakket mee te brengen.

praktisch

CAPACITEIT

Daar wij kwaliteit én veiligheid willen verzekeren gaan we tot ongeveer 130 leerlingen, waarbij een rotatiesysteem wordt gehanteerd. De dag is aangepast aan jullie wensen en bovenal afhankelijk van de actuele weersomstandigheden. Slecht weer en regen zijn geen spelbrekers daar de leerlingen toch met een surfpak het water in gaan.

Benodigdheden

Sportieve kledij (aangepast aan mogelijke Belgische weersomstandigheden), handdoek, zonnecrème, bad­ en/of, strandkledij, stevig schoeisel en een aansluitende zwemkledij! In geval van overmacht kan er gebruik gemaakt worden van het zwembad sportoase, en daarvoor is aansluitende zwemkledij verplicht.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Surfers Paradise makkelijk te bereiken, via trein/tram en bus. Vlak voor de eindstations trein of tram zijn er telkens opstapplaatsen voor bus 12 (Knokke-Het Zoute –Oosthoek), die je tot op 1km van Surfers Paradise brengt, halte Lekkerbek. Vandaaruit nog 10-tal minuutjes wandelen (+/- 1km) tot aan Surfers Paradise.
Via de lekkerbekhelling kan je omhoog wandelen tot aan de dijk en dan dijk volgen naar rechts, richting torentje.. arrival in Paradise!

getuigenissen

Bedankt voor de zeer leuke dag gisteren.

Onze leerlingen en leerkrachten hebben enorm genoten van de goede begeleiding, de zee en het mooie weer.

Maricolen Maldegem

2021

Voor onze zeeklassen binnen twee jaar plannen we zeker opnieuw een sportdag bij jullie. Het was top. Zelfs het mindere weer kon het plezier niet bederven. Goede organisatie, ook fijn dat er veel voorzien was voor de kinderen die liever niet meer in het water gingen! Juf Kirsten was ook onder de indruk van Sam zijn geduld. Groetjes de juffen!

SBS Mopertingen

2019

Een perfecte sportdag met leerlingen in volle actie, uit de comfort zone en met een glimlach. Nog eens de positieve vibes erbij en dat maakt het helemaal compleet! Merci!

Kim | De Makz

2018

Thank you for the surfing workshop. The kids really enjoyed it. Your staff were very welcoming and had a lovely way with the kids.  We just needed a bit more help with directions to your club and with carrying the boards as they were quite heavy for the kids. Overall it was very satisfactory. Many thanks, Joe

Joe | Ecole Européenne Luxembourg

2018

aanvraagformulier schoolsportdag

Annulatievoorwaarden

Vanaf opmaak voorschotfactuur of betaling van het voorschot zijn er steeds annulatiekosten verbonden aan de reservatie t.w.v. het totale bedrag van het voorschot. Dit ongeacht de datum waarop de annulering van de reservatie wordt meegedeeld aan de club. Een annulering dient men steeds schriftelijk door te geven. Indien sprake van overmacht*, kan Surfers Paradise het voorschot aanwenden voor een nieuwe reservatie op latere datum. *Overmacht: Een tekortkoming kan de schuldenaar niet worden toegerekend, indien deze niet is te wijten aan zijn schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. Bijvoorbeeld: Staking openbaar vervoer, extreem noodweer, aanslag