Schoolsportdagen

Sportactiviteiten

Een uitgebreid assortiment van water- en strandsporten

catering

  • Drinks
  • Verse broodjes
  • BBQ

praktisch

  • Capaciteit
  • Benodigdheden
  • Route

Schoolsportdag reserveren

Tijdig reserveren is noodzakelijk om een vrije datum te garanderen.

Surfers Paradise is dé plaats bij uitstek om uw leerlingen een onvergetelijke schoolsportdag te bezorgen.

We beschikken hiervoor over alle nodige accommodatie.

  • Clubhuis met bar, terras, toiletten, lounge en vestiaire met warme douches.
  • Alle sportmateriaal is ter beschikking om te golfsurfen, windsurfen, kitesurfen, stand up paddleboarden, zeeraften kajakken en zoveel meer.
  • Alle accessoires zoals surfpak en zwemvest zijn steeds inclusief.
  • Gediplomeerde en enthousiaste instructeurs!

sportactiviteiten

Water- en strandsporten

Tijdens een schoolsportdag op Surfers Paradise kunnen uw leerlingen kennis maken met tal van uitdagende water- en strandsporten zoals golfsurfen, stand up paddleboarden, powerkiten, windsurfen, skateboarden, boogieboarden, skimboarden, kajakken, raften, beachvolleybal, beachvoetballen, kubb..

Uitwijkmogelijkheden

Is de groep groter, dan kan er samengewerkt worden met Lakeside Paradise !
De watersportclub biedt watersporten aan op het Duinenwatermeer. Een mogelijkheid is om de groep in twee te splitsen en op beide locaties de schoolsportdag door te brengen.

programma

9h3010h3011h3012h3013h3015h00
Warm onthaal, uitleg programma, voorstelling instructeurs en groepsindeling “A”, “B”, “C”Ochtend deel 1
Groep A: Raften
Groep B: Golfsurf&Kajak
Groep C: Powerkite
Ochtend deel 2:
Groep C: Raften;
Groep A: Golfsurf&Kajak
Groep B: Powerkite
Lunch en middagpauzeMiddag deel 1:
Groep B: Raften
Groep C: Golfsurf&Kajak
Groep A: Powerkite
Omkleden en debriefing

Eten en drinken

Onze beachbar serveert allerhande warme en koude drankjes en vers belegde broodjes. Er is de mogelijkheid een BBQ te organiseren als lunch. Als school is het toegelaten om tijdens de sportdag een eigen lunchpakket mee te brengen.

praktisch

CAPACITEIT

Daar wij kwaliteit én veiligheid willen verzekeren gaan we tot ongeveer 130 leerlingen, waarbij een rotatiesysteem wordt gehanteerd. De dag is aangepast aan jullie wensen en bovenal afhankelijk van de actuele weersomstandigheden. Slecht weer en regen zijn geen spelbrekers daar de leerlingen toch met een surfpak het water in gaan.

Benodigdheden

Sportieve kledij (aangepast aan mogelijke Belgische weersomstandigheden), handdoek, zonnecrème, bad­ en/of, strandkledij, stevig schoeisel en een aansluitende zwemkledij! In geval van overmacht kan er gebruik gemaakt worden van het zwembad sportoase, en daarvoor is aansluitende zwemkledij verplicht.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Surfers Paradise makkelijk te bereiken, via trein/tram en bus. Vlak voor de eindstations trein of tram zijn er telkens opstapplaatsen voor bus 12 (Knokke-Het Zoute –Oosthoek), die je tot op 1km van Surfers Paradise brengt, halte Lekkerbek. Vandaaruit nog 10-tal minuutjes wandelen (+/- 1km) tot aan Surfers Paradise.
Via de lekkerbekhelling kan je omhoog wandelen tot aan de dijk en dan dijk volgen naar rechts, richting torentje.. arrival in Paradise!

getuigenissen

Dankjewel voor goede ontvangst! De studenten hebben ervan genoten dat ze het academiejaar alsnog samen hebben kunnen afsluiten in jullie beach bar!

KUL Manama Notariaat

2021

Wij vonden de ervaring super. De verwelkoming van Frank (en Laura) was aangenaam, de begeleiding en uitleg van Laura waren waren prima en steeds aangenaam. Ze hielp de leerlingen (en leerkrachten :-)) en bleef steeds geduldig 🙂 Het bezorgde ons een topdag. Iedereen amuseerde zich en de leerlingen waren een dag later nog steeds enthousiast. Het was ook leuk het gezicht van de persoon achter de telefoon te zien. Alvast nog eens bedankt om alles goed te regelen 🙂

 

KA Dendermonde

2021

We vonden het heel fijn dat er aangepast werd aan de groep en dat eigenlijk alles mogelijk was,
in een gezellige losse sfeer,
onze gasten hebben heel erg genoten.

Steinerschool Gent

2021

Eerst en vooral wil ik Surfers Paradise bedanken voor het vlotte en aangename verloop van onze sportdag op 7 mei ’21. De 14 leerlingen van 6 Sportwetenschappen (VHSI) hebben zich volop kunnen uitleven tijdens het golfsurfen en skateboarden. Ze vonden de locatie tof en waardeerden de vriendelijke ontvangst en de enthousiaste begeleiding!

 

VHSI – mei Brugge

2021

aanvraagformulier schoolsportdag

Annulatievoorwaarden

Vanaf opmaak voorschotfactuur of betaling van het voorschot zijn er steeds annulatiekosten verbonden aan de reservatie t.w.v. het totale bedrag van het voorschot. Dit ongeacht de datum waarop de annulering van de reservatie wordt meegedeeld aan de club. Een annulering dient men steeds schriftelijk door te geven. Indien sprake van overmacht*, kan Surfers Paradise het voorschot aanwenden voor een nieuwe reservatie op latere datum. *Overmacht: Een tekortkoming kan de schuldenaar niet worden toegerekend, indien deze niet is te wijten aan zijn schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. Bijvoorbeeld: Staking openbaar vervoer, extreem noodweer, aanslag

 
 
nl_BENL