Schoolsportdagen

Sportactiviteiten

Een uitgebreid assortiment van water- en strandsporten

catering

  • Drinks
  • Verse broodjes
  • BBQ

praktisch

  • Capaciteit
  • Benodigdheden
  • Route

Schoolsportdag reserveren

Tijdig reserveren is noodzakelijk om een vrije datum te garanderen.

Surfers Paradise is dé plaats bij uitstek om uw leerlingen een onvergetelijke schoolsportdag te bezorgen.

We beschikken hiervoor over alle nodige accommodatie.

  • Clubhuis met bar, terras, toiletten, lounge en vestiaire met warme douches.
  • Alle sportmateriaal is ter beschikking om te golfsurfen, windsurfen, kitesurfen, stand up paddleboarden, zeeraften kajakken en zoveel meer.
  • Alle accessoires zoals surfpak en zwemvest zijn steeds inclusief.
  • Gediplomeerde en enthousiaste instructeurs!

sportactiviteiten

WaterSPORTEN

Tijdens een schoolsportdag op Surfers Paradise kunnen uw leerlingen kennis maken met tal van uitdagende watersporten zoals golfsurfen, stand up paddleboarden, boogieboarden, skimboarden, kajakken, raften..

STRANDSPORTEN

Ook op het strand en de dijk is het heerlijk genieten van de paradise challenges, het powerkiten & skateboarden. 

programma

9h3010u00 – 11u0011u00 – 12u0012h00 – 12u4513u00 – 14u0014u00 – 15u00
Warm onthaal, uitleg programma, voorstelling instructeurs en groepsindeling Eerst activiteitTweede activiteitLunch en middagpauzeDerde activiteitVierde activiteit

Eten en drinken

Onze beachbar serveert allerhande warme en koude drankjes en vers belegde broodjes. Er is de mogelijkheid een BBQ te organiseren als lunch. Als school is het toegelaten om tijdens de sportdag een eigen lunchpakket mee te brengen.

Uitwijkmogelijkheden

Is de groep groter, dan kan er samengewerkt worden met Lakeside Paradise !
De watersportclub biedt watersporten aan op het Duinenwatermeer.

praktisch

CAPACITEIT

Daar wij kwaliteit én veiligheid willen verzekeren gaan we tot ongeveer 130 leerlingen, waarbij een rotatiesysteem wordt gehanteerd. De dag is aangepast aan jullie wensen en bovenal afhankelijk van de actuele weersomstandigheden. Slecht weer en regen zijn geen spelbrekers daar de leerlingen toch met een surfpak het water in gaan.

Benodigdheden

Sportieve kledij (aangepast aan mogelijke Belgische weersomstandigheden), handdoek, zonnecrème, bad­ en/of, strandkledij, stevig schoeisel en een aansluitende zwemkledij! In geval van overmacht kan er gebruik gemaakt worden van het zwembad sportoase, en daarvoor is aansluitende zwemkledij verplicht.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Surfers Paradise makkelijk te bereiken, via trein/tram en bus. Vlak voor de eindstations trein of tram zijn er telkens opstapplaatsen voor bus 12 (Knokke-Het Zoute –Oosthoek), die je tot op 1km van Surfers Paradise brengt, halte Lekkerbek. Vandaaruit nog 10-tal minuutjes wandelen (+/- 1km) tot aan Surfers Paradise.
Via de lekkerbekhelling kan je omhoog wandelen tot aan de dijk en dan dijk volgen naar rechts, richting torentje.. arrival in Paradise!

REVIEWS

Wij worden bij Surfers Paradise steeds zeer hartelijk verwelkomd. De moni’s doen hun uiterste best en de leerlingen waren heel enthousiast. Ondanks het zeer slechte weer ’s namiddags beleefden ze toch een topdag. bedankt!

Sint-Donatus

2024

Het was een fantastische dag voor onze leerlingen!! Bedankt!!

Gemeenteschool

2024

Zowel wij, als de leerlingen waren weer geweldig enthousiast na onze sportdag.

Dikke merci aan jullie lesgevers, het was weer heel fijn!

Sint-Jozef

2024

Encore un tout grand merci à vous pour l’encadrement de cette journée.

 

Les étudiants ont beaucoup apprécié les activités.

Haute Ecole Bruxelles Brabant

2023

aanvraagformulier schoolsportdag

Annuleringsvoorwaarden

Vanaf opmaak voorschotfactuur of betaling van het voorschot zijn er steeds annuleringskosten verbonden aan de reservatie t.w.v. het totale bedrag van het voorschot. Dit ongeacht de datum waarop de annulering van de reservatie wordt meegedeeld aan de club. Een annulering dient men steeds schriftelijk door te geven. Indien sprake van overmacht*, kan Surfers Paradise het voorschot aanwenden voor een nieuwe reservatie op latere datum. *Overmacht: Een tekortkoming kan de schuldenaar niet worden toegerekend, indien deze niet is te wijten aan zijn schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. Bijvoorbeeld: Staking openbaar vervoer, extreem noodweer, aanslag

 
 
nl_BENL