Actieve watersportclub in Knokke-Heist

Surfers Paradise is een actieve watersportclub in Knokke-Heist te midden van de duinen vlak naast natuurreservaat Het Zwin. Al sinds 1988 kan je bij ons watersporten. We bieden vooral golfsurfenwindsurfenkitesurfen en stand up paddle boarden aan. Daarnaast zijn er nog heel wat andere strand & zeesporten te beleven zoals beachvolleyball, skateboarden, en alle mogelijke foilvarianten zoals e-foilen, wingfoilen, windfoilen, pronefoilen en kitefoilen. Op zoek naar een locatie voor verhuur van watersportmateriaal, een privéles surf of andere les (privé of in groep),watersportkamp of schoolsportdag te Knokke-Heist? Teambuilding met het bedrijf? Afsluiten met een BBQ op het strand? Surfers Paradise beschikt over een uniek californian dream clubhouse met alle accommodatie en een groot strandterras.

getuigenissen

Ik wou jullie even een dikke pluim geven en jullie bedanken voor de toffe dag. Iedereen was supervriendelijk, zeer behulpzaam, zeer goed georganiseerd. Dan niet te vergeten hoe mooi alles was aangekleed! De mooie bloemen overal en de leuke attentie op het einde van de dag.

Als het in orde is, mag het ook eens gezegd worden. Dus voor iedereen een gemeende dank je wel en keep up the good work. 😊

Heidi

2022

HET WAS SUPER!
Dankjewel voor alles! Dikke pluim voor jullie team!
Volgend jaar is het de beurt aan onze andere zoon

Sharon

2022

Het was een fijne dag en de organisatie ter plaatse was zeer goed 😉

Dieteren

2022

Super bedankt voor de organisatie afgelopen zaterdag! Iedereen heeft zich zeker geamuseerd!

Accenture

2022

Subscribe to our newsletter

Don't miss new updates on your email
nl_BENL