Actieve watersportclub in Knokke-Heist

Beste leden, vrienden, watersporters en sympathisanten van Surfers Paradise en Lakeside Paradise,

Zoals U wellicht reeds vernomen hebt, nam de Heer Burgemeester Graaf Leopold Lippens in samenspraak met het gemeentebestuur Knokke-Heist maatregelen om de Corona dreiging het hoofd te kunnen bieden. Alle publieke plaatsen waaronder ook de watersportcentra worden tot 3 april op non-actief gezet. Dit betekent dat wij U niet kunnen ontvangen en dat zowel Surfers als Lakeside Paradise tot nader order gesloten blijven.
Alle geplande events en activiteiten voor 3 april, gaan in de mate van het mogelijke, verplaatst worden naar een latere datum.
Vanaf 1 mei hervatten we hopelijk alle activiteiten zoals voorheen.
Wij hopen op Uw begrip voor deze – voor iedereen – hele moeilijke situatie, maar hopen U daarna weer snel te mogen verwelkomen. Wij volgen en hebben respect voor dit besluit.
Hopelijk werpen deze maatregelen hun vruchten af.

Wij leven mee met alle betrokken en beloven evenveel watersportplezier aan iedereen eens dit alles achter de rug is!
Frank Vanleenhove – bestuurder –

getuigenissen

Thanks very much for yesterday. We had a fantastic family time and the surfer paradise team did a great job in preparing a very nice table and buffet. Really great experience ! Thanks again 🙂

Familie Daems

2019

Ik wil jullie nog bedanken voor het topfeest van afgelopen zaterdag. Het was echt verzorgd tot in de puntjes. Echt van harte bedankt hiervoor! Het zal voor altijd een mooie herinnering blijven m’n 40ste verjaardag dankzij jullie ganse team…

Mevrouw Vrints

2019

De Beach Yoga gegeven door Julie was topervaring voor onze groep (12 personen). We hebben er enorm van genoten en komen zeker nog eens terug!

Vrijgezellenfeest

2019

Prachtige organisatie, kids waren super enthousiast over de activiteiten, zéér vriendelijke bediening (dit zeiden alle gasten ons trouwens), de bbq was echt een aanrader, en vooral voor ons als gastvrouw/heer een zorgeloze dag! Welgemeende dankjewel aan heel het team!

Familie Drappier

2019

Subscribe to our newsletter

Don't miss new updates on your email