Kitesurfcenter

Lessen

PRIVElessen Starten
terug op 01/04/2021

Tarieven

tweedehands

Aloha paradise kitesurfers

Bij het ingaan van een nieuw watersportseizoen noteren wij dat u nog openstaande lessen staan hebt via uw online login op ons reservatiesysteem. Daar wij vanaf 1 juni niet alleen de tarieven gaan aanpassen, maar ook de les duurtijden gaan optimaliseren, willen wij vragen om deze nog op te nemen uren te willen gebruiken gedurende de maanden april & mei 2021.

Boek nu uw les:
https://surfersparadise.vikingbookings.com/nl/booking?form=2

Vanaf 1 juni 2021 zijn wij genoodzaakt om onze tarieven aan te passen daar de lessen iets langer zullen duren. Door het nemen van deze maatregelen hopen wij de kwaliteit van onze lessen nog te verbeteren met als doel alle leerlingen nog sneller te leren kitesurfen, in veilige en optimale condities. Hopelijk kan u gevolg geven aan deze oproep. Moest dit niet het geval zijn kan u ons altijd mailen op info@surfersparadise.be

Ook willen wij nog meegeven dat u reeds vanaf heden kan reserveren via ons boekingssysteem en dat wij vanaf 1 april elke dag ter beschikking zijn.Dit met nieuw en up to date materiaal, gediplomeerde en gemotiveerde instructeurs. Om de trend van vorige jaren op te volgen gaan wij ook door met ons foil programma en zijn er ook wingfoil, kitefoil, windfoil, surffoil en efoil lessen mogelijk vanaf 1 juni.

Cu on the water!

KITESURF PIONEERS IN BELGIË

2000 was het jaar waarin Surfers Paradise het Naish Kitesurfing Center uit de grond stampte. Daarnaast werden ook de eerste Belgische Kampioenschappen georganiseerd om het domein van Surfers Paradise. 2002 en 2004 waren zelfs het jaar waarin we de Wereldkampioenschappen naar ons kikkerlandje haalden.

Om dit even in beeld te zetten: 5000 toeschouwers op het strand en minstens 21 miljoen huiskamers waar televisiebeelden vertoond werden

KWALITEITSLABEL IKO

Ons Naish Kitesurfing Center draagt het kwaliteitslabel van de International Kitesurfing Organisation (IKO). Dit betekend dat het center is gebonden aan strikte, internationale kwaliteits- en veiligheidsregels. Bij de aanvang van het lessenpakket krijgt iedere leerling een IKO-level kaart. Dit certificaat is een bewijs van jouw niveau. Bovendien kan u deze wereldwijd bij andere IKO centers gebruiken voor extra lessen of om materiaal te huren.

HET LEERPROCES

Het strandgedeelte bestaat uit essentiële theorie en oefeningen op het strand tot je de kunst van het ‘strand’-kiten volledig beheerst. Op het water start je met een kennismaking, nl. bodydraggen. Als je dit goed beheerst begint de gewenning met het board en voor je het weet klief je met een ongelooflijke snelheid door de golven.