Kitesurfcenter

Lessen

PRIVElessen tot 06/06/2021

Lessen

vanaf 07/06/2021

Tarieven

tweedehands

Aloha paradise kitesurfers

Vanaf 7/06/2021 zullen de lestijden aangepast worden:

Learn to kite
Initiatie 3u

Learn to bodydrag
2,5u duoles, semi-privé

Learn to waterstart
2,5u duoles, semi-privé

Lesson Pack
3u initiatie + 3 duolessen van 2,5u

Privéles 2u

Privé lessenpakket 5x 2u

Boardcontrol wakeboard
1u groepsles

De tarieven komen binnekort online. Je kan nu al inschrijven via bovenstaande button.

KITESURF PIONEERS IN BELGIË

2000 was het jaar waarin Surfers Paradise het Naish Kitesurfing Center uit de grond stampte. Daarnaast werden ook de eerste Belgische Kampioenschappen georganiseerd om het domein van Surfers Paradise. 2002 en 2004 waren zelfs het jaar waarin we de Wereldkampioenschappen naar ons kikkerlandje haalden.

Om dit even in beeld te zetten: 5000 toeschouwers op het strand en minstens 21 miljoen huiskamers waar televisiebeelden vertoond werden

KWALITEITSLABEL IKO

Ons Naish Kitesurfing Center draagt het kwaliteitslabel van de International Kitesurfing Organisation (IKO). Dit betekend dat het center is gebonden aan strikte, internationale kwaliteits- en veiligheidsregels. Bij de aanvang van het lessenpakket krijgt iedere leerling een IKO-level kaart. Dit certificaat is een bewijs van jouw niveau. Bovendien kan u deze wereldwijd bij andere IKO centers gebruiken voor extra lessen of om materiaal te huren.

HET LEERPROCES

Het strandgedeelte bestaat uit essentiële theorie en oefeningen op het strand tot je de kunst van het ‘strand’-kiten volledig beheerst. Op het water start je met een kennismaking, nl. bodydraggen. Als je dit goed beheerst begint de gewenning met het board en voor je het weet klief je met een ongelooflijke snelheid door de golven.