Testimonials

Thanks very much for yesterday. We had a fantastic family time and the surfer paradise team did a great job in preparing a very nice table and buffet. Really great experience ! Thanks again 🙂

Familie Daems

2019

Ik wil jullie nog bedanken voor het topfeest van afgelopen zaterdag. Het was echt verzorgd tot in de puntjes. Echt van harte bedankt hiervoor! Het zal voor altijd een mooie herinnering blijven m’n 40ste verjaardag dankzij jullie ganse team…

Mevrouw Vrints

2019

De Beach Yoga gegeven door Julie was topervaring voor onze groep (12 personen). We hebben er enorm van genoten en komen zeker nog eens terug!

Vrijgezellenfeest

2019

Prachtige organisatie, kids waren super enthousiast over de activiteiten, zéér vriendelijke bediening (dit zeiden alle gasten ons trouwens), de bbq was echt een aanrader, en vooral voor ons als gastvrouw/heer een zorgeloze dag! Welgemeende dankjewel aan heel het team!

Familie Drappier

2019

Wij zijn blij dat wij jullie locatie hebben gekozen om het doopfeest te organiseren. Ondanks de hevige regen en wind was het toch gezellig. Dikke pluim voor de staff en de catering. Alles was perfect voorbereid , goede communicatie en correcte afhandeling van de rekening. Wij komen zeker nog terug. Heel graag tot een volgende keer!

Julie | Doopfeest

2018

Eerst aangekomen was het nogal warrig, we vonden niet direct de verantwoordelijke…maar toen Joyce een wit laken open spreidde voor het aperitief was het vertrokken! Super avond, heel gezellig, voortreffelijke sfeer en weer een zeer vriendelijke staff. Een verjaardagsavond met kinderen en kleinkinderen die in ieders geheugen blijft als iets dat je nooit meer vergeet en dat je goed doet. Overeengekomen arrangementen oké.

Evelyne | Verjaardagsfeest

2018

Bij deze wens ik jullie allen hartelijk te bedanken, ons feestje was echt geslaagd! Mijn familie en vrienden waren onder de indruk van de locatie, de gemoedelijke sfeer, de manier waarop we bediend werden. Ook de cocktails waren een voltreffer! Heel origineel gebracht en lekker. Veel lof voor jullie inzet! Nog veel succes verder en zeker tot ziens!

Katrien | Celebrating Life

2017

We hebben gisteren een erg leuke avond bij jullie hebben beleefd. Jullie collega Djen heeft ons uitstekend ontvangen en was een toffe “gastheer”. Alles is bijzonder vlot verlopen en is zeker voor herhaling vatbaar.

Valerie | Reünie avond on the beach

2017

Ik wil jullie graag nog eens allemaal bedanken voor het super mooie feest bij jullie. We hebben heel wat positieve reacties gekregen hoor! Iedereen heeft zich erg geamuseerd! Jullie waren ook allemaal zo vriendelijk. Het eten was ook heel lekker en verzorgd! De tafels waren mooi aangekleed. Ook de taart was zo mooi en lekker. De surfers vonden het ook zo leuk! Jerome voelde zich de hele dag als een koning, zei hij achteraf. Kortom het was echt suuuuper! We zijn echt heel tevreden! We hadden ook veel geluk met het weer. Het was echt een heel leuk feest, het zal voor altijd een leuke herinnering blijven!

Jerome | Lentefeest

2017

Wat een superfeest hadden wij gisteren! We willen jullie een welgemeende dikke dankjewel sturen voor een dag die tiptop in orde was! Eentje om te koesteren en nooit meer te vergeten! Van het eerste contact tot de organisatie en uitvoering: alles verdient een pluim! Ook jullie team is altijd even vriendelijk! Onze gasten boften met het lekkere eten, de vlotte bediening, de goede service en de toffe sfeer. We hadden natuurlijk het weer mee, maar het was vooral jullie die ons deden genieten!! DANKJEWEL! X

Robin en Yamina | Communiefeest Mo

2017

Graag wil ik jullie bedanken voor de fijne namiddag. Kenny heeft ons heel goed begeleid en het was verder ook allemaal dik in orde. Voor herhaling wat mij betreft.

Martine | Familie SUPtocht

2016

Dank je voor de goede organisatie van mijn feestje gisteren Het was allemaal heel lekker en we hebben een heel toffe avond gehad bij jullie. Tot binnenkort !

Sylvie | Verjaardagsfeest

2016

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om jullie nog eens te bedanken voor een zeer geslaagd en uiterst verzorgd feest, we waren zeer tevreden !!

Cathelyne | Verjaardagsfeest 50 jaar

2016

Bij deze wens ik u en het voltallige team van Surfers Paradise te bedanken voor de organisatie van het feest. We hebben er enorm van genoten, en ook de gasten waren vol lof.

Jean-Michel & Nathalie | Verjaardagsfeest 1 jaar!

2016

We hebben er enorm van genoten en willen jullie voor de organisatie een groot compliment geven. Alles was perfect tot in de puntjes verzorgd. Ook een dikke pluim voor alle begeleiders/instructeurs. De manier waarop zij in alle rust en met alle deskundigheid ons begeleid hebben, gemotiveerd en geïnspireerd heeft Pink Paddle voor ons een onvergetelijke avond gemaakt. Dankjewel voor alle goede zorgen en zeker tot nog eens!

Jeanette | Pink Paddle suptocht

2016

Bij deze wou ik jullie nog eens bedanken voor het fantastische feest!

Leen | Lentefeest

2016

Peeters Marianne @ Surfers paradise! Hartelijk dank aan Joyce en Magalie!! Manou vond het fantastisch!! En de taart viel heel erg in smaak 🙂

Peeters Marianne | Verjaardagsfeestje

2015

Het was SUPER! Goeie bbq, lekkere cocktails en dessert. Ook een zeer goeie en relaxte service. Bedankt!

Peter | Afscheidsfeest

2015

Het was echt super. Iedereen heeft een zeer leuke dag gehad, zowel mijn vrienden als de kinderen. Ze waren ook allemaal onder de indruk hoe vlot en professioneel de organisatie was.

Gregory | Verjaardagsfeest

2015

Die voor mij een onvergetelijke verjaardagsfeest georganiseerd hebben. Het was prachtig! Dank voor jullie efficiëntie, vriendelijkheid en inzet! De Gendarm en Nonneke

Vincent | Feest 60ste verjaardag

2015

Thanks a lot for everything, it’s been a fantastic afternoon at the club, both parents and kids loved it. Thanks to all the team, always nice and ready to help! See you soon.

Alix & Antoine | After wedding

2015

Wou je even bedanken voor de geweldige avond gisteren. Super service, BBQ was tip-top in orde, en een zalige vibe. Zeker en vast voor herhaling vatbaar!

Cedric | BBQverjaardag

2015

Bedankt voor de fijne foto’s en de goede organisatie! Alles was zeer in orde en we hebben een fijne dag gehad. Bedank je collega’s van Lakeside ook voor ons als je wil. Volgende keer als het white party is, komen we nog eens terug! 😉 Tot de volgende keer!

Christophe en vrienden | Vrijgezellendag

2015

Wij, het D’Ieteren Events team hebben een superleuke namiddag bij jullie gehad. Iedereen was unaniem positief en aangenaam verrast door het mooie kader, jullie prachtige clubhuis en de warme ontvangst. Ook de activiteiten op het strand waren echt fantastisch. Echt teamwork en met het zonnetje erbij voelden we ons even op vakantie. ????

Dieteren Events Team

2019

Het was wederom fantastisch.  De hele groep heeft zich zeer goed geamuseerd en vond zowel de dag als locatie een super ervaring. Ondanks het mindere weer! Groeten,Tine

Tine | Fincioen

2018

We hebben een enorm leuke dag gehad en komen volgend jaar zeker terug. Ik vond de catering dit jaar opvallend beter dan de vorige jaren.

Vicky | Deloitte

2018

Opnieuw knap werk van jullie (als) team! Doe zo verder!! Chapeau!!!

Kristof | Royal Knokke F.C.

2018

I would like to thank you for the amazing day we had with you!!!! It was fantastic! Have a lovely day! Kind regards, Hélène

Hélène | European Commission

2018

Het was een super dag! We hebben er enorm van genoten. Enorm tevreden van jullie organisatie en team!  Door Joyce en Djen zijn wij werkelijk niks tekort gekomen. Enorm klantvriendelijk 🙂 Het eten was fantastisch lekker ! De activiteiten en de instructors waren top ! De zumba met Sylvie K. was ook een topper Evaluatie: done! C u at the beach, groetjes Sylvie

Sylvie | Teamdag DFIB

2018

We hebben een heel fijne familiedag gehad ! Heel erg bedankt  voor alles en vooral voor jullie vriendelijkheid 🙂 Warme groeten, Chanda

Chanda | Familiedag IBIC

2018

Beste Magalie, eerst en vooral willen we jou en de collega’s die vrijdag aanwezig waren heel hartelijk danken voor de uitstekende organisatie en verloop van de avond. Onze collega’s waren zeer tevreden!!

Florence | BNP Paribas Fortis

2017

Wij vonden het allemaal heel geslaagd, de challenges, broodjes en de begeleide zwinwandeling! Bedankt voor jullie service en enthousiasme.

Tine | Axa

2017

Het was perfect in orde gisteren @ Surfers. Super tevreden klanten en dus ik ook. Leuke upgrade ivm buffet en BBQ!

Helsemans Patrick | Manager Xtreme Fly bvba

2017

We zijn bekomen van ons avontuur gisteren in Surfers Paradise ! Ondanks de hevige regen, heeft iedereen toch een leuke dag beleefd. Bedankt voor de goede planning!

Linda Goossens | Ideal Standard Produktions-GmbH

2017

Bij deze wou ik jullie nogmaals bedanken voor de fijne dag die wij met ons kantoor bij jullie mochten beleven. Dankzij een vlekkeloze organisatie, lekker eten en heel vriendelijk personeel werd dit een waar succes! Een dikke merci!

Laurence | Notariaat Wellens

2017

Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor de fijne dag vorige vrijdag! Het is nu de 4e keer op rij de laatste vrijdag van augustus dat we mochten genieten van een heerlijk zonnige dag die opnieuw tiptop was georganiseerd.

Sofie en Diane | Randstad teamdag

2017

Un grand merci pour l’organisation, le super accueil, le super BBQ, les supers desserts et les instructeurs vraiment très gentils et drôles ! Tout le monde était très content.

Anna | Teambuilding IT Rental Solutions

2017

Hartelijk bedankt aan het ganse team om ons een superleuke namiddag te bezorgen in de Surfers Paradise. Het was méér dan geslaagd, ook de bbq heeft gesmaakt.

Capgemini Consulting | Teambuiling

2017

Graag wil ik je van harte bedanken voor de fijne samenwerking! Alles is prima verlopen, iedereen was zo enthousiast over de locatie en de mensen die ons bedienden waren ook zo vriendelijk!

Greetje | Goosebumps Events

2016

Graag toetsen wij nog een laatste keer met jou af i.v.m. ons evenement van afgelopen zaterdag. We zijn absoluut heel tevreden over het verloop van het evenement zelf; BBQ was lekker, animatie was leuk, bediening was ook in orde. Al onze collega’s en hun familie waren ook heel tevreden. Hartelijk dank voor de goede organisatie en fijne samenwerking.

Caroline | DLA Piper Event Team

2016

Un tout grand merci pour samedi dernier ! C était juste parfait, ambiance, barbecue et personnel !!

John Verdussen | Kinésithérapeute

2016

Megabedankt voor de superorganisatie. Wij hebben ons allemaal supergoed geamuseerd. Het was een perfecte dag met perfect weer. Ik krijg enorm veel toffe reacties. Tot nog eens…

Natasja | Go4Jobs Teamdag

2016

Ik wou jullie nog eens bedanken voor de superorganisatie van onze jaarlijkse “Summerdrink”.  Alles is zeer vlot verlopen en de collega’s hadden vrijdag namiddag een echt vakantiegevoel. Ook de tapas en de BBQ vielen bij iedereen in de smaak en het weer zat fantastisch mee! Alleen lovende woorden bij de collega’s. Ook vanwege hen die soms van zeer ver kwamen: Genk, Luik, Eupen, … Nogmaals bedankt en nog mooie zomerdagen gewenst!

Diane en Sofie | Randstad Sportnamiddag

2016

Was dik in orde, de groep en ikzelf hebben genoten van de namiddag! Fun en competitie on the beach, wat wil een voetballer nog meer.. 😉

Trainer Jan | RKFC Knokke-Heist, Beloften

2016

hiermee wil ik jullie nog even bedanken voor de zeer leuke en fijne avond die we vorige week donderdag bij jullie hebben doorgebracht. Het was een heel gezellige sfeer, lekker eten en goede wijntjes. Ook het team is zeer vriendelijk en sympathique. Hopelijk krijgt dit nog vele staartjes … . Tot hopelijk heel vlug !!

Brigitte | Zoute Only Cricket Tornooi&BBQ

2016

Nogmaals een dikke merci voor de superontvangst vrijdag! We hebben een schitterende tijd gehad 🙂 . Groetjes en hopelijk tot binnenkort nog eens!

Gilles | PWC teamBBQ

2016

Wij waren zeer tevreden van onze dag! Hartelijk dank: alles was werkelijk TOP!

Bernadette | BNP PARIBAS Teambuilding

2016

Dank je wel voor de foto’s en voor de warme en hartelijke ontvangst gisteren. Iedereen vond het fun 🙂 Voor herhaling vatbaar dus !!

Jasmien | Teambuilding Autogrill Benelux

2016

Firstly thanks very much for the photos. They are super! I wanted to mail you also to say thanks to you and your colleagues for all the help and organisation that went into last weekend. Myself, Veronica and Karen had a really great time and are now converted to stand-up paddling! It was a beautiful day and one we will remember. All of the gang there were so pleasant and helpful and patient – especially with slow-coaches like me 😉 Please pass on my thanks and a big hello to them all! Anyway Magalie, once again a big thanks!

Oonagh

2016

Dit korte berichtje om te melden dat het onthaal, de acco, de maaltijd én de bediening Paradise–lijk waren maandag.

Raphaël Beyne Advokaat | CVBA ADVOKOMVEST

2016

Ik wil Magalie en het team nog eens bedanken voor de super leuke dag die we bij jullie hebben kunnen doorbrengen. De mannen praten er nog steeds vol lof over, het was dus een groot succes 🙂

Kizzy – KONE EVENT | Teambuilding FC BORGHT

2015

Allereerst willen we graag laten weten dat we een super dag hebben gehad; prachtig weer en een fantastische organisatie en begeleiding vanuit Sufers Paradise.

Olav Westerwoudt | Tempur Sealy Benelux

2015

Bij deze wil ik jullie nog eens bedanken voor het vlotte verloop tijdens de teambuildingsdag voor Delaware. De activiteiten bouwden de groepsdynamiek perfect op en de locatie was top! Voor herhaling vatbaar!

Niels Gernay Amitabha | Teambuilding Delaware

2015

Het was perfecte in orde gisteren @ Surfers. Super tevreden klanten en dus ik ook :-). Leuke upgrade ivm buffet en BBQ !

Helsemans Patrick | Xtreme Fly

2015

Ik wou jullie laten weten dat wij gisteren een superdag hebben gehad! Bedankt hiervoor! PS: jullie medewerker Stijn heeft ons geweldig begeleid!

Jimmy Couchie | Judoclub Oosterzele

2015

Eerst een vooral een zeer dikke merci voor de fantastische dag die jullie The Reference hebben bezorgd. Het gonst hier nog altijd na en iedereen heeft zich op de foto’s gestort. Het was zeer fijn samenwerken en jullie flexibiliteit om Evy mee in het programma te passen, apprecieer ik ten zeerste. Ik vang veel lof op voor de puike organisatie en jullie team en velen noemen het een dag om niet te vergeten.

Ilse | The Reference

2015

Just to say again thank you for yesterday. Everyone enjoyed it a lot and had a lovely day. Thanks for everything.

Bianca | FleishmanHillard

2015

Un très grand MERCI pour la soirée d’hier, Nous avons été ravis de l’excellente prestation, la sympathie de toute l’équipe, le service, l’apéritif grandiose, le BBcue excellent, le cadre, le soleil…!!! Vous pourrez REMERCIER toute l’équipe du Surfer Paradise, Tous nos amis et nous même avons passé une soirée inoubliable !!

Christophe Watine

2015

Ik wil jullie nog allemaal eens heel hartelijk bedanken om ons op Werelddierendag 4/10 zo hartelijk te hebben ontvangen ten voordele van het goede doel! Dit was een van de grootste happenings ooit en de impact laat zich al voelen. Vandaar, nogmaals dank voor jullie hospitaliteit en betrokkenheid met het behoud van de natuur.

Werelddierendag

2014

Gisteren was super! Bedankt voor het warme onthaal en de uitstekende service! U ziet ons zeker nog terug, andere leden waren ook lovend.

M. Destorme | JCI DAMME

2014

Nog eens heel erg bedankt voor de goede organisatie nav onze actviteit in Surfers Paradise. De activiteiten waren zeer divers en voor elk wat wils. Ook de begeleiding was telkens top en zeer professioneel. Het weer zat mee en de barbecue was super lekker. Kortom, iedereen heeft ervan genoten en het “werk” was plots heel ver weg. Veel succes verder met Surfers Paradise en misschien tot een volgende activiteit!

Good to know you! Randstad

2014

THANK U voor de keileuke dag en de lekkere BBQ. Onze gastjes vonden het super en vragen nu al om nog eens langs te komen. Beetje spijtig van de weinige golven (alhoewel nu heb ik ook eens kunnen rechtstaan op een surfplank 😉 ) maar de zon heeft veel deugd gedaan. Dus hopelijk tot snel en anders komt het volgend jaar zeker terug op ons programma 🙂 En nog eens special thanx to Adriaan en Theo!!

Groetjes Wouter Heeren | Sportdienst Glabbeek

2014

Ik wou jullie nog eens bedanken voor een fantastische dag gisteren. We hebben er echt allemaal van genoten. Ik wou je ook laten weten dat Silke ook echt goed voor ons heeft gezorgd!

Tine | Master Card

2014

Nogmaals dank voor de lekkere BBQ en de sfeer er rond. De kwaliteit was er en dit met een vlotte en sympathieke ediening. De kinderen hebben dit ook fantastisch gevonden.

Dominique Desmet | Textielshop.be

2014

Voor onze zeeklassen binnen twee jaar plannen we zeker opnieuw een sportdag bij jullie. Het was top. Zelfs het mindere weer kon het plezier niet bederven. Goede organisatie, ook fijn dat er veel voorzien was voor de kinderen die liever niet meer in het water gingen! Juf Kirsten was ook onder de indruk van Sam zijn geduld. Groetjes de juffen!

SBS Mopertingen

2019

Een perfecte sportdag met leerlingen in volle actie, uit de comfort zone en met een glimlach. Nog eens de positieve vibes erbij en dat maakt het helemaal compleet! Merci!

Kim | De Makz

2018

Thank you for the surfing workshop. The kids really enjoyed it. Your staff were very welcoming and had a lovely way with the kids.  We just needed a bit more help with directions to your club and with carrying the boards as they were quite heavy for the kids. Overall it was very satisfactory. Many thanks, Joe

Joe | Ecole Européenne Luxembourg

2018

Ik willen jullie bedanken voor de schitterende organisatie van onze sportdag! Ik ben daar even geweest en ik heb alleen positieve commentaren gehoord over de activiteiten, de begeleiders en de omgeving!

Frank Van Troostenberghe | KA Brugge

2017

De kinderen hebben een heerlijke dag gehad. Het weer zat ook enorm mee. De zon kwam samen met hun op het strand aan. De monitoren waren ook weer fantastisch. Bedankt voor de goede service.

Sportdienst Schilde

2017

Bedankt voor de organisatie van de sportdag afgelopen vrijdag. Volgens onze begeleidende leerkrachten is alles vlot verlopen en hebben de leerlingen een mooie sportdag gekregen. Dank daarvoor!!

Dimitry | Emmaüs Secundair Aalter

2016

Alweer heel erg bedankt voor de schitterende begeleiding van onze sportdag. Leerkrachten en leerlingen keren altijd erg enthousiast terug! Heel erg bedankt!

Frank Van Troostenberghe | KA Brugge Centrum

2015

Ik wil jullie via deze weg bedanken voor de fijne ontvangst op vrijdag 5 juni. Het was een zalige dag, de kinderen hebben genoten (en wij juffen en meester ook !!) Hopelijk tot volgend jaar !!

Hilde en de collega’s | de krinkel Zwijndrecht

2015

In naam van de groep hartelijk dank voor de prima organisatie, voor de leuke dag op Surfers en voor al het lekkers van vast tot vloeibaar. Het zal voor velen ongetwijfeld een stimulans zijn om deze zomer nog eens bij jullie langs te komen. En bij onze vereniging rees zelfs al het idee om ook eens een watersportactiviteit in te lassen. Dus, tot later!

Luc Vanden Abeele | VIVES

2015

Allereerst bedankt voor de wederom geslaagde sportdag bij jullie !!!

Coppé Greet | KA Vilvoorde

2015

We willen jullie nog eens bedanken voor de super leuke dag die we bij jullie hadden op het einde van het schooljaar. Bij het begin van het schooljaar merken we dat enkele leerlingen er nog over praten en dit HET hoogtemoment vonden van onze 2-daagse! Bij deze een dikke merci!

Joke Clyncke | opvoedster internaat Wemmel

2014

Fantastische organisatie en, goede crew, goed programma, fijn om te zien hoe graag de jeugd er een fijne tijd doorbrengt!

Alvast bedankt
Serge

Serge

2020

Geengageerde monitors, goede lessen, rekening houden dat kids in juiste groep zitten,… thumbs up voor de ganse organisatie

Het was het eerste Belgische kampje van onze dochter (wij wonen in het buitenland) en volgend jaar wilt ze minimaal 2 weken 🙂

Noor

2020

Super plezante en toffe ervaring. Geweldige monitoren en goede sfeer in prachtige omgeving.

Kaat

2020

Topkamp op een topligging! De perfecte mix van een fantastisch aanbod aan activiteiten en een relaxte sfeer. Dochter was dit jaar nog enthousiaster dan vorig jaar!

Maxime

2020

Silas vond het windsurfkamp heel tof en leerrijk. Super dat het zo een klein groepje was. Zo zijn de leerkansen dubbel zo groot. Ook over de begeleiding was Silas heel positief. Dank u wel aan het hele team.

Silas

2020

Noah had vorige zomer de tijd van zn leven en wou dit jaar zeker terugkomen. Resultaat : weer een onvergetelijke week.
Denk dat ik de inschrijvingen voor de zomer van 2021 alvast in de gaten hou! Bedankt Surfers Paradise !!!!

Noah

2020

Voor Mathias was het zijn eerste kamp en hij is door de microbe gebeten! Ouders en grootouders zijn ook super enthousiast.
Dit kan niet anders met Frank en de zeer gemotiveerde en ervaren monitors. Iedereen is geweldig vriendelijk en behulpzaam.
Verzorgde, lekkere snacks en barbecue.
De leuke sfeer, de mooie omgeving en inrichting maken het plaatje compleet.
Dikke pluim voor het ganse team.

Mathias

2020

Beide dochters en vriendinnetjes hebben een topweek gehad!
Superbedankt!!

Leonie

2020

Al sinds ik klein ben kom ik naar jullie , ik vind het steeds de max zowel op Surfers als op Lakeside … You make my summer .

Brecht

2020

Beste Surfers Paradise Team, Onze zoon Bob is bij jullie “op internaat” geweest. Hij vond het GEWELDIG !!!! op alle gebied. Een dikke proficiat voor jullie allemaal. Volgend jaar komt hij zeker terug.

Kris | Surf & Beach Internaat

2019

Onze zoontjes vonden het geweldig! Volgend jaar willen ze zeker meer surfen, dus de kennismaking met het surfen was meer dan geslaagd. Thanks!!

Kristl | Surf & Beach

2019

Graag zou ik u feliciteren voor de inzet en de mooie week die mijn 3 kleinkinderen hebben doorgebracht op het surfers camp ! Margaux heeft dat perfect gedaan en Cédric, Alec en Adrien zijn uiterst enthousiast voor volgend jaar terug te komen … Nog veel succes!

Danièle | Surf & Beach

2019

Wij willen jullie langs deze weg nog eens bedanken voor de goede zorgen en de opvolging. Baziel heeft echt genoten van zijn weekje aan zee. Jullie doen dat super met die jonge gasten. Wij komen zeker nog eens bbq’en deze zomer. Dikke merci ! Piet & Brenda

Piet en Brenda | Surf & Beach

2019

De paassup was een hele leuke activiteit.
Hoewel het voor mij de 1ste keer suppen was, is dankzij de goede begeleiding alles super vlot verlopen.
Volgend jaar doe ik zeker terug mee!

Deborah

2019

Na een aantal maal purple and pink paddle meegedaan te hebben, was een langere tocht met een gemengde groep een leuke afwisseling. Alles was weer top verzorgd. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen en heel graag weer tot een volgende.

Jeanette

2019

Pink paddle nu 3x gedaan, elke keer weer een feestje om mee te doen

Ingrid

2019

De suptours zijn superleuk om aan deel te nemen! Alles is supergoed voorbereid, leuke sfeer, mooi weer, zalig sup’en, gewoonweg genieten… en dan een gezellige BBQ met hapjes en drinks!  Proficiat aan iedereen die dit mogelijk maakt!

Katrijn

2018