Inschrijvingen watersportkampen 2019 op Surfers en Lakeside Paradise geopend !

Vanaf nu kunnen alle waterratten zich weer inschrijven voor een zomers watersportkamp op Surfers of Lakeside Paradise !
Ook dit jaar weer kunnen alle jongeren tussen 8 en 18 jaar terecht voor een superweek gedurende de paasvakantie of de maanden juli en augustus.
Ervaring is absoluut geen vereiste, alle topmateriaal is voorhanden en deskundige en enthousiaste instructeurs leiden alles in goede én veilige banen.
De paasvakantie bijt de spits af met een gloednieuw kamp op Lakeside Paradise: wake, skate en Circuskamp !
Top skaters leren je wegwijs in het nieuwe skatepark, bij minder goed weer leer je allerlei professionele circus moves en uiteraard bij beter weer kan je terecht op de kabelbaan om te wakeboarden.
Op Surfers Paradise zijn er de Beasty Eastercamps: een gezonde mix van water- en strandsporten.

Nieuw !! voor 2019 zijn de “make your own camps” !
Je verzamelt een groepje van minimum 8 vrienden en /of vriendinnen en je creëert je eigen kamp. Op Lakeside Paradise gedurende een week waarbij je verblijft in de Sleep Inn jeugdherberg, en op Surfers Paradise je eigen surfcamp maar dan gedurende een weekend in juli & augustus met één overnachting. Op die manier verblijf je telkens met vertrouwde gezichten rondom je. Ideaal voor je verjaardagsfeestje of één of andere speciale gelegenheid, of om gewoon eens wat exclusieve tijd met je beste vrienden en/of vriendinnen te spenderen.

En tenslotte zijn er ook de wekelijkse jaarlijkse succesformules gedurende de maanden juli en augustus.
Op Lakeside Paradise zijn dat de wekelijkse wake&lake camps, en het aangepaste windsurf, skate&wake camp.
Op Surfers Paradise de wekelijkse surfcamps, windsurfen niveau 2 en de Kite-&wakecamps waarbij je leert kitesurfen ingeval van wind, en gaat wakeboarden bij onvoldoende wind.

Keuze genoeg dus om er een onvergetelijke zomer van te maken, de plaatsen zijn telkens beperkt dus er snel bij zijn is de boodschap !
Alle deelnemers keren huiswaarts met een diploma en een exclusief O’Neill camp t-Shirt als toemaatje.

Alle boekingen en betalingen geschieden via de paradise-webshop.be
Er snel bij zijn is de boodschap want de weken lopen snel vol, en bovendien is een watersportkamp een ideaal eindejaar cadeau !

Alle info en inschrijvingen ofwel ter plaatse. Surfers en Lakeside Paradise zijn elke dag geopend gedurende de kerstvakantie, ofwel op info@surfersparadise.be of info@lakesideparadise.be
Bellen kan ook op 050/615960 of 050/606035

nl_BENL