Grommet Day bracht een beetje zomer!

Surfers Paradise werd op zondag 2 juni omgetoverd tot een waar kinderparadijs! Met een volle bezetting van 50 kinderen was iedereen paraat om deel te nemen aan een namiddag gratis watersportactiviteiten. Onder wat zonlicht tussen de grijze wolken hadden de jonge grommets hun eerste kennismaking op de boogie-boards nadat ze eerst een boeiende uitleg op het strand kregen. 

De redelijk onstuimige Noordzee stond ook dit jaar weer garant voor stevige golven. In die mate dat het beeld van Anthony Gormly voor de tweede maal van zijn sokkel gespoeld werd daar op de kop van de aanpalende golfbreker. Maar dit kon de pret niet drukken. Met alle ouders als trouwe supporters aan de boord van het water genoten alle kinderen volop van hun allereerste surfervaringen. Als beloning was er ijs met fruitsla.

Daarna genoten ze van de fantastische “Papa Chico goochelshow”. Met zijn muziek, dieren, kleurrijke attributen en grappige mopjes wist Papa Chico de kinderen volledig te betoveren en zorgde hij ervoor dat iedereen met een glimlach naar huis ging. Hun afscheid werd goed verzorgd door heerlijke Lays Chips en een Looza appel- & fruitsapje. 

 

Foto’s te bekijken via: 

nl_BENL