THE Ultimate FOILING EXPERIENCE

Bij Surfers Paradise kan je vanaf nu terecht voor de ultimate foiling experience: Wingfoilen is “IN” maar iedereen die het wil leren moet wel door het leerproces, en dat is er wel eentje van vallen en opstaan, zoals bij elke boardsport op het water.

Om dit te vergemakkelijken biedt Surfers Paradise het totale pakket aan die je niet alleen laat kennismaken met alle foiling facetten, maar ook het leerproces aanzienlijk zal versnellen.

Het pakket bestaat uit de behandeling van de wing, eerst op het strand staande op een Speedsail (groot soort skateboard waarmee je kan rijden op het harden zand), en behandeling van de wing op het water staande op een volumineus board. In combinatie krijg je een sessie Foilen op de 2.0 beginnersbaan op Lakeside Paradise, en krijg je een les op de e-foil via de Surfers Paradise Fliteschool. Allemaal unieke avonturen op zich waardoor je dus afzonderlijk het wingen en het foilen onder de knie krijgt, om dan uiteindelijk het wingfoilen aan te pakken op een echt foilboard.

Een voordeel is ook dat elke sessie naar eigen goeddunken kan georganiseerd worden, rekening houdende met eigen agenda, weer en wind, en ook de getijden. Op die manier kan er telkens in de meest gunstige omstandigheden gestart worden.

 

Een overzicht: 

  • 1 uur introductieles  Wing + speedsail op het strand
  • 1 uur vrij oefenen wing + speedsail op het strand
  • 1 uur initiatieles wingfoilen op het water
  • 1 uur vrij oefenen wingfoilen op het water
  • 1 uur initiatieles E-foilen in de Fliteschool
  • 1u  Foil instructie op Lakeside Paradise aan de 2.0 of foilen op zee met Jetscooter.
Speedwing op het strand
Introductie les
Wing + speedsail op het strand
Wingfoil op het water
Efoil in Fliteschool
Foil op Lakeside 2.0
Vorige dia
Volgende dia

Je gaat dus in totaal 6 uur aan de slag waarbij je kennis maakt met de Wing én leert Foilen. Al wat rest is de 2 combineren en je bent aan het Wingfoilen.

Voor maar liefst €490 ipv €560, voor onze leden komt het op €470. 

Uiteraard wordt alle materiaal voorzien, en is voorafgaandelijk reserveren noodzakelijk. 

Reserveren via reception@surfersparadise.be 

Efoil service: fliteschool  Lakeside logo Flite logoIcarus Kite & Foil Center

nl_BENL