NIEUW RESERVATIE SYSTEEM KABELPARK!

We hebben deze winter niet stil gezeten en hebben de beslissing genomen om vanaf dit seizoen, met de komst van de tweede fullsize kabelbaan, van start te gaan met een nieuw reservatiesysteem voor het cable park (die al op veel cable parks gebruikt wordt).

Binnenkort zullen we namelijk niet 2, maar 3 kabelbanen hebben:
1. Small Cable (2.0) die van het ene punt naar het andere gaat. Ideaal voor een initiatie wakeboard/waterski & foilen. De reservaties starten telkens op het uur.
2. Pro Cable (fullsize) is de bestaande kabelbaan waar de moeilijkere obstakels zich bevinden. Deze linksdraaiende kabelbaan is voor de liefhebbers vanaf 12 jaar. De reservaties starten telkens op het uur (hier verandert er niets).
3. NIEUW! Rookie Cable! We verwachten deze te openen tegen half juni 2021. Deze fullsize kabelbaan zal voornamelijk aan een tragere snelheid draaien en zal in tegenstelling tot de Pro Cable rechtsdraaiend zijn. Er komen hier 7 nieuwe obstakels in te liggen.

BELANGRIJK: de reservaties van de nieuwe Rookie Cable starten telkens op het half uur. De reservaties van de Pro Cable blijven van start gaan op het uur!
Dit om wachtrijen aan het onthaal te beperken, en alles vlot te laten verlopen.

Reservaties voor het kabelpark vanaf maandag 3 mei verlopen via dit systeem.

Wat houdt dit precies in?
We vragen iedereen een persoonlijk account aan te maken via onderstaande link. (Deze account moet slechts 1x aangemaakt worden.) Eens dit gebeurd is, zullen wij jouw lidmaatschap, season/year pass of beurtenkaart koppelen aan jouw account.
Er dient dus vanaf heden per persoon een afzonderlijke account aangemaakt te worden als je op het water wil gaan.

Eens je persoonlijke account is aangemaakt, graag ons asap een mailtje sturen naar info@lakesideparadise.be met de naam van jouw account en wij koppelen alles eraan zodat je kan beginnen met reserveren!

Alle reservaties zullen voortaan via het reservatiesysteem gemaakt moeten worden. We zullen GEEN telefonische reservaties meer kunnen maken voor jullie.
Om een reservatie te kunnen maken, zal er onmiddellijk online betaald moeten worden. Geen betaling = geen reservatie. Er kan0 kosteloos geannuleerd worden tot 48u voor aankomst. Het geld worden dan opnieuw op jouw prepaid account geplaatst. Opgelet want dit betekent ook: bij geen tijdige annulatie ben je jouw geld kwijt.
Het systeem herkent automatisch als je al dan niet kan genieten van een voordeeltarief eens wij jouw lidmaatschap, season/year pass en/of beurtenkaart gekoppeld hebben.

Voor leden met een year/season of winterpass: als wij 3x een NO-Show registreren op jouw naam, zal je nog steeds op een ‘black list’ komen te staan. Het reservatiesysteem houdt dit automatisch bij, je zal niet meer kunnen reserveren, want je account zal automatisch geblokkeerd worden door het systeem.

Verder geven we mee dat je jouw persoonlijk polsbandje vanaf maandag 3 mei op Lakeside Paradise (eens de account is aangemaakt) kan aankopen aan €5/bandje.
Dat polsbandje wordt aan jouw account gekoppeld. Als je toekomt, hoef je niet meer aan te schuiven aan het onthaal, maar enkel jouw bandje te scannen. Dit bandje kan je keer op keer opnieuw gebruiken.

Bandjes kunnen en mogen niet doorgegeven worden! Aan de kabelbanen zal je, telkens je het water op gaat, het bandje moeten scannen en zal de kabelbaan operator een foto zien van de persoon aan wie het bandje toebehoort. Als we misbruik vaststellen, verlies je jouw lidmaatschap en bijhorende voordelen voor dat kalenderjaar! Dit zonder refund van Lakeside Paradise.

Wat kan je verder nog allemaal doen via het systeem:
– 10-beurtenkaarten aankopen
– season/year pass/winter pass aankopen
– geld op een ‘prepaid account’ plaatsen zodat je wat krediet hebt om toekomstige wakeboardsessies te betalen.

Dus diegene die op de kabelbaan gaat, kan op dag van vandaag al een account aanmaken.
1. Maak een account aan
2. Mail ons op info@lakesideparadise.be als je lid bent, dan kunnen wij alles aan jouw account koppelen.
Mocht je een beurtenkaart liggen hebben op Lakeside Paradise, vermeldt dit ook in de mail. We zetten de beurten over naar het reservatiesysteem.

Het is even een hele boterham en zal even wat inspanning vragen, maar het zal jullie volgende bezoeken aan Lakeside Paradise vergemakkelijken. We hopen dat jullie al deze inspanningen om alles vlot te laten verlopen, naar waarde weten te schatten.

nl_BENL