“De watersportdag” op Surfers Paradise

Dit jaar organiseerde Surfers Paradise na 2 jaar onderbreking opnieuw “De Watersportdag”. Meer dan 60 deelnemers zakten af naar het strand van Knokke-Heist om deel te nemen aan één of twee gratis initiatie sessies. Zo kon er keuze gemaakt worden tussen golfsurfen, skimboarden en beachkiten. Dit alles onder toeziend oog van ervaren instructeurs die naast het verstrekken van de nodige tips ook de veiligheid garandeerden van alle deelnemers. Er stond immers een fikse Noordoostenwind met heel wat golfslag.
Bij de aankomst kregen de deelnemers een Tao Energizer en een Eat Natural proteïnen bar om vol energie de dag aan te vatten.
Iedereen genoot volop van dit aanbod, vooral daar het skimboarden in plaats van op zee, zijn beloop had in een echte skimpool op het strand. De golfsurfers kregen eerst een initiatie op het strand en op de surfsimulator om nadien vol overgave de woeste branding te trotseren. Idem voor de kite initiatie: eerst alle uitleg op het strand en dan per twee aan de powerkite aan de laagwaterlijn, perfect want er stond heel wat wind dus de vlieger ging op, letterlijk en figuurlijk !
Surfers Paradise geeft elke dag kite, surf, sup, windsurf, efoil, wing en foillessen, voorafgaandelijk te reserveren via www.surfersparadise.be
Alle info ook via 050/615960.
Via www.ikwatersport.be kan ook voor heel wat speciale sessies ingeschreven worden.

nl_BENL