Warmste en langste paasduik ooit

Warmste en langste paasduik ooit met recordaantal deelnemers

Op zondagochtend 7 april 2019 kwamen meer dan 150 moedige ijsberen naar Surfers Paradise te Knokke-Heist om het koude water van 6°C in te duiken voor de 17e editie van de jaarlijkse paasduik. Bij aankomst kregen alle jongste deelnemers alvast een paasei, overhandigd door niemand minder dan de paashaas. De medewerkers van Surfers Paradise zorgden voor intense opwarm-sessie, de sfeer zat er direct goed in.

Stevig opgewarmd en vol goede moed doken alle aanwezigen, vergezeld door de paashaas en twee ijsberen op een supboard, het water in. De zon en vooral de windstilte zorgden voor een aangenaam warm gevoel. Onder andere de Brugse ijsberen en het Knokse fietsteam The Jumpers, trotseerden het water van amper 6°C.

Na de intense zwemsessie werden de deelnemers op het strand opgewacht met heerlijke sandwiches van slagerij Hillewaere. Ook drankjes werden voorzien met dank aan Tao, Desperados en Ice Tea Matcha. De opwekkende muziek van de Redbull-dj zorgde ervoor dat de deelnemers in een aangename sfeer nog konden nagenieten op het gezellige terras.

Dit was alvast een stevig startschot van het 32e seizoen van Surfers Paradise!

nl_BENL