Verhuur- en watersportlessen toegelaten!

Kite Surfers Paradise

Nadat we vanaf 11 mei mochten starten met het verhuren van watersportmateriaal, mogen we vanaf 18 mei nu ook watersportlessen geven.

Dit betekent dat iedereen zich vanaf nu kan inschrijven voor kite-, surf-, windsurf-,skim-en boogieboardlessen, en dat iedereen die geen lessen meer nodig heeft maar wel materiaal, ook naar hartenlust kan komen watersporten !

NIEUW DIT JAAR: E-FOILEN!!

Check : https://www.surfersparadise.be/nieuwe-watersport-anno-2020-de-e-foil/

Zowel op Surfers Paradise als op Lakeside Paradise bieden we deze nieuwe waterport aan waarbij iedereen lessen kan boeken of gewoon de E-Foils huren.

Let op! Op zee bij Surfers Paradise is dit afhankelijk van de golfslag (hoe kalmer de zee, hoe beter) , terwijl op Lakeside Paradise het water altijd geschikt is.

Safety first dus hiervoor heb je een full suit nodig, een impact vest en een helm. Wij voorzien die indien nodig.

SUPPEN VOOR GEVORDERDEN

Surfers Paradise investeerde dit jaar in “Suppen voor gevorderden” zodat je de zee op kan met een spiksplinternieuwe Naish Touring 14”. Je krijgt daarbij ook een super carbon peddel… waar wacht je op om bij kalme zee de kust voor Knokke-Heist te gaan verkennen?

Nieuwe Naish Foils !
Dat het foilen aan een opmars bezig is, staat vast. Om iedereen de gelegenheid te geven hiervan te proeven, of om zich te bekwamen, investeerden we ook in nieuwe foilboards.

Dus wil je supfoilen, windfoilen, kitefoilen…? We hebben alles ter beschikking.

nl_BENL