Tiener sportnamiddagen op Surfers Paradise!

Vanaf 21 april organiseert Surfers Paradise iedere woensdag namiddag tot eind mei van 14u tot 16u een water- en strandsportnamiddag voor “adolescente” tieners van 14 tot 18 jaar. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt dan gekozen uit het ruime sportaanbod dat onze vereniging in huis heeft. Ervaring is niet vereist en alle materiaal wordt voorzien. Enige benodigdheden zijn sport- en badkledij, een handdoek en een portie goed humeur en sportiviteit.

Zijn er bijvoorbeeld goeie golven? Dan gaan we golfsurfen.
Staat er een flinke bries dan mag je een initiatie kiten verwachten.

Is de zee zo plat als een pannenkoek kan je gaan suppen of kayakken.
Er zijn ook rafts om samen de branding te overwinnen.
Op het strand behoren beachvolley, strandpadellen en speedsailen tot de mogelijkheden. Ook zijn er e-skates, longboards en hamboards die voor de nodige dosis fun kunnen zorgen. Uiteraard zijn meerdere activiteiten per namiddag mogelijk.

Voorafgaandelijk inschrijven is noodzakelijk en er is begeleiding door deskundige en enthousiaste instructeurs.

1 sessie kost 20€, wil je er meteen bij zijn voor 6 sessies betaal je 100€: dit is begeleiding, materiaal, een drankje en verzekering inbegrepen.
Alles is volledig coronaproof georganiseerd in kleine groepjes volgens de geldende voorschriften.

Frank Vanleenhove: “er wordt algemeen gesteld dat er gedurende het voorbije corona jaar veel meer gesport werd. Dat kan wel zijn, maar voor de 14 tot 18 jarigen is dit alles behalve het geval denk ik. Die leeftijdsgroep mocht tot voor kort niet gaan trainen, er waren ook geen wedstrijden, en deze leeftijdsgroep haalt zijn kicks niet uit een fiets- of wandeltochtje of door even te gaan joggen. Ons doel is om deze groep een leuke namiddag te bezorgen vol fun te midden van zee, zon en strand. Op deze manier gaat de computer, tv, gsm en het gamen eventjes aan de kant en proeven ze al bewegend de buitenlucht. Wie weet geraken ze door één of andere sport gepassioneerd en houden ze er na de examens dan een leuke zomer aan over?”

Inschrijven via onderstaand formulier.

nl_BENL