Surfers Paradise verkoopt Keith Haring reproducties

Gedurende de jaren 1987, 1988 en 1989 was de bekende Amerikaanse kunstenaar Keith Haring een graag geziene gast in Knokke-Heist. In zijn vrije tijd vertoefde hij graag op Surfers Paradise waar hij leerde surfen en genoot van het relaxte strandleven. Als dank maakte hij speciaal voor de club in 1989 een uniek Surfers Paradise logo: een windsurfer op een golf. Surfers Paradise had in die tijd 160 leden en iedereen kreeg dan ook meteen een T-Shirt met dit logo op. Het logo kreeg een prominent plaatsje in het clubhuis en werd enkele zeldzame keren gebruikt als fel gesmaakt relatiegeschenk.  

In deze coronatijden kwam het idee om 500 genummerde afdrukken te maken van het logo op mat wit A3 karton en die te verkopen voor de som van € 50. Op de keerzijde staat de afdruk van de bijhorende persoonlijke brief die Keith schreef als begeleiding en las bewijs van authenticiteit, in feite ook al een kunstwerk op zich.  Ingekaderd is het een prachtig stuk om in huis te hebben, tijdloos en vooral een link van jou met Surfers Paradise en een eerbetoon aan een uitzonderlijk kunstenaar.  

De reproductie kan besteld worden via www.paradise-webshop.be , wordt geleverd in een stevige enveloppe en kan ieder weekend en vakantiedag in de namiddag afgehaald worden op Lakeside Paradise in Duinenwater 41.  

nl_BENL