Surfers Paradise Rats sloten seizoen af in Marokko

Het jongeren surfteam van Surfers Paradise sloot het surfseizoen af met een surfstage in Imsouane, Marokko. 20 jonge surfbeloften tussen 8 en 15 jaar  hadden er een gans seizoen naar uitgekeken, en iedere zondagnamiddag getraind van 13.30u-16.30u… om dan uiteindelijk in staat te zijn om gedurende een volle week dagelijks 6 tot 8 uur te kunnen surfen. Ze werden beloond want de golven waren perfect, het weer uiteraard ook, en iedereen scoorde de allermooiste ritjes.

De surftrainingen hervatten in 2020 na de paasvakantie, iedere zondag van 13.30u tot 16.30u. Professionele instructeurs geven begeleiding op en van het water, en nadien worden ook video analyses gemaakt om je techniek te verbeteren. Ook jonge surfdames zijn uiteraard welkom. Ingeval van slechte surfomstandigheden wordt telkens uitgekeken naar een andere activiteit. Zo ga je soms wakeboarden, skateboarden, en zijn er verplaatsingen naar wedstrijden of worden er met het surfbusje andere spots geprobeerd.

Deelname voor een gans seizoen kost 150 € en 120 € lidgeld en verzekering, hierin zitten ook alle verplaatsingen en gebruik van alle nodige materiaal inbegrepen.

Alle verdere inlichtingen: 050/615960 of info@surfersparadise.be

Voor de “die hard” surfers blijft Surfers Paradise gans de winter geopend gedurende de weekends en vakantiedagen en zijn er  verwarmde vestiaires, douches en clubhouse.

Op de surffoto “rat of the year 2019” Storm Martlé (13)  en de groep met instructeurs Adriaan Carpels en Frank Vanleenhove.

nl_BENL