Surfers Paradise FLITESCHOOL Knokke-Heist

No wind, no waves, no fun? Vergeet het!

Sinds enkele jaren is er de mogelijkheid om op platte windloze dagen te efoilen op Surfers Paradise.
Na het nemen van een lesje onder deskundige begeleiding kunnen de efoils ook gehuurd worden op voorwaarde dat de regels nauwkeurig gevolgd worden ivm van wal steken, aankomen, gebruik juiste zone…
De lesjes kunnen ook per 2, dan is er tevens de optie om de tweede persoon met onze begeleider op de jetski te laten meevaren, alvast een extra belevenis !

Surfers Paradise fliteschool Knokke-Heist

Sedert 2022 is er een nauwe samenwerking met www.efoilservices.be en beschikken we over een arsenaal aan Fliteboards, het meest gerenommeerde efoil merk ter wereld. www.fliteboard.com Dat wil zeggen dat er naast de beginnersboards ook advanced boards te testen vallen, iets wat nog meer fun oplevert !

Wil je een lesje boeken dan kan dat via ons reservatie systeem vanaf 1 april. Als de condities dan perfect zijn word je gecontacteerd en zijn we zo goed als zeker dat we kwaliteit kunnen bieden.

Efoilen is makkelijk te leren en na enkele pogingen zweef je over het water. Wij beschikken uiteraard over alles wat nodig is zoals wetsuit, impact jacket en helm. Ook staat onze accommodatie met kleedruimte en douches ter beschikking. Bovendien betekent Efoilen dé perfecte training als je wil leren wingfoilen, kitefoilen, windfoilen of uiteraard ook surffoilen.

Je zal zien: op je foil over het water zweven betekent een betoverende ervaring!

nl_BENL