Surfers Paradise Beach Clean Up

De jaarlijkse Eneco Beach Clean Up werd spijtig genoeg uitgesteld tot latere datum vanwege de corona maatregelen. Bij Surfers Paradise blijven ze echter niet bij de pakken zitten en willen ze toch voor de aanvang van het seizoen een corona-proof beach clean up organiseren.

Frank Vanleenhove: “ we begrijpen dat de Beach Clean Up niet kan doorgaan in het formaat van de laatste jaren. Maar we zien ook dat er de laatste weken, weekends, maanden…heel veel volk naar de kust gekomen is. Meer nog , heel veel mensen wandelden tot aan het Zwin en hadden drank mee, Pick Nick…en daar blijft spijtig genoeg altijd een deel van hangen, op het strand , tussen de duinen… Wandelen in openlucht mag, wordt zelfs aangeraden, kan individueel of in familieverband, met je knuffelcontact…Kinderen onder 13 jaar kunnen zelfs met zijn tienen op pad ! Dus roepen wij iedereen op om zich op zondag 28 maart vanaf 14u aan te melden op het strand aan Surfers Paradise, waar wij iedereen voorzien van prikkers en vuilzakken. Al deze vrijwilligers kunnen dan op een veilige manier langs het strand wandelen, door de duinen en telkens als ze iets zien oprapen. Gezond en ecologisch dus.
En op die manier krijgen strand en duin toch nog een schoonmaakbeurt voor de paasvakantie, en voor dat alles onder gewaaid wordt.”

 Afspraak dus: zondag 28 maart vanaf 14 u op het strand van Surfers Paradise!

nl_BENL