succesvolle watersportdag

Surfers Paradise zette de meimaand succesvol in met ‘De Watersportdag’.
Een initiatief georganiseerd in samenwerking met Wind & Watersport Vlaanderen om het watersporten in de kijker te zetten. Doorheen de namiddag werden verschillende gratis watersport sessies georganiseerd onder leiding van ervaren instructeurs. De wind en golven lieten het afweten, maar de zon was paraat wat de volle bezetting met 100 deelnemers de kans gaf om kennis te maken met het Stand Up Paddbleboarden (SUP), een perfecte introductie tot het golfsurfen. Iedereen leerde zijn balans vinden op een plank om dan met een peddel vooruit te kunnen gaan en te genieten van een prachtige tocht op zee!

Eén van de hoogtepunten was het nabij kunnen bewonderen van het beeld van Anthony Gormley, op het eind van de aanpalende golfbreker en alleen te zien bij laagwater.

Surfers Paradise biedt elke dag SUP lessen aan en beschikt over alle nodige boards, alsook peddels en wetsuits. Naast het feit dat deze sport een volledige work-out betekent voor alle mogelijke spiergroepen kan het op een relaxte manier beoefend worden terwijl de beoefenaar al rechtstaand volop kan genieten van de zee en de wijde omgeving.
Surfers Paradise organiseert ook regelmatig bij gunstige weersomstandigheden en zeegang tochtjes op de Noordzee.

Info en reservaties: 050/615960 of info@surfersparadise.be

nl_BENL