Succesvolle eerste suptocht!

Op paasmaandag 18 april werd voor het eerst sinds drie jaar een sup tour georganiseerd door Surfers Paradise. Meer dan 20 deelnemers zijn afgezakt naar de “Siphon” in Damme voor de start van een prachtige tocht. Onder een stralende zon konden de deelnemers genieten van een tocht van 8 km tot in Sluis. Bij de aankomst werden ze opgewacht met een glaasje cava en een verrassing van de paashaas alvorens men huiswaarts trok.
Suppen oftewel Stand Up Peddelboarden is een meer dan complete workout…Je kan het een beetje zien als joggen op het water, met het grote voordeel dat ook het volledige bovenlichaam aan het werk gezet wordt. Dé perfecte vetverbrander dus terwijl je uiteraard kan genieten van de omgeving. Ideaal op een platte zee, of op een kanaal of vijver.
Belangrijk wel om rugpijn en andere euveltjes te voorkomen is een lesje nemen waarbij een instructeur je de knepen van het vak leert. Eénmaal je de goeie techniek te pakken hebt kan je leuke tochtjes beginnen maken.
Bij Surfers Paradise kan je dagelijks terecht voor een SUPles of om een supboard te huren, en zijn er regelmatig suptours.
Het is ook mogelijk om met je eigen groep, bedrijf , vereniging… dergelijke tour te organiseren, groepslessen zijn uiteraard ook mogelijk, alle materiaal is voorhanden.
Op volgende Suptours zijn er nog plaatsen:

Vrijdag 17 juni Midsummer paddle
Vrijdag 24 juni Sup ’n Dine Aircafé
Vrijdag 2 september Sup ‘n Dine Côte Belge
Waiting period juli / augustus: Surfers Paradise – Zeemeeuw Cadzand.

Inschrijven kan via info@surfersparadise.be

nl_BENL