Paradise Memberships 2021

Paradise Memberships 2021.

Elk jaar vragen we om de lidmaatschappen te vernieuwen vóór 1 maart 2021. Zoals jullie weten vragen we éénmaal lidgeld om lid te zijn van beide paradijzen, met alle voordelen van dien.

Het makkelijkste is deze aan te kopen via onze paradise-webshop.be want dan kan je ook jouw Tshirt keuze en maat doorgeven. Administratief zijn deze lidmaatschappen ook makkelijker te verwerken.

Nieuw en niet te onderschatten, daar iedereen meer en meer tijd op het water spendeert, is dat we ook
vragen om de verzekering te nemen bij de club waar je het meeste komt, gelinkt aan de watersport die je het
meest beoefent.
De keuzes zijn tussen WWSV (Wind en Waterport Vlaanderen, federatie van Surfers Paradise) en WSV
(Waterski Vlaanderen, federatie van Lakeside Paradise).
Nieuw voor alle wakeboarders die ook kiten is dat WSV vanaf nu ook alle kite-ongevallen dekt!

Noteer dat de verzekering internationaal is zodat je altijd gedekt bent waar je ook gaat, en dat ook lichamelijke schade berokkend aan derden verzekerd is!

Iedereen die voor 1 maart betaalt, krijgt het gratis club T-shirt. Dit jaar is dat voor Lakeside Paradise het exclusieve 10 years T-shirt. Het Surfers Paradise T-shirt houden we nog even geheim maar zal opnieuw een collectors item zijn !

Opgelet !! Betaal je na 1 maart, dan kunnen we jammer genoeg geen gratis T-shirt voorzien en gaat jouw verzekering ook dan pas in voege, samen met alle clubvoordelen zoals bar- en sportkorting etc…

We stellen het op tijd betalen van je lidmaatschap ten zeerste op prijs daar dit voor winterse inkomsten zorgt om het voorseizoen aan te pakken en goed te kunnen voorbereiden, dus is belangrijk, waarvoor dank. Vorig jaar telden we 1400 leden, het doel voor 2021 wordt 1500 leden. We hebben verschillende lidmaatschapspakketten beschikbaar voor individuen, fikse kortingen voor koppels & families zodat iedereen ook van alle voordelen kan genieten, en bv. niet slechts 1 lid per familie.

Nieuw!! Een bijkomend ledenvoordeel dit jaar is de samenwerking met Sportoase waarbij Paradise leden op vertoon van hun lidkaart 20% korting krijgen op de geldende tarieven, met een instap van 25 i.p.v. 80 euro.

Deze korting is geldig voor alle combi/all-in/fitness jaarabonnementen, 3 maandabonnementen en 10 beurtenkaart voor groepslessen.

Ook bij Chill Out en Icarus geniet je korting na vertoon van jouw geldige lidkaart, en natuurlijk zijn er de ledenkortingen in onze eigen Lakeside Pro shop, waar we de grootste keuze O’Neill Wetsuits en Wakeboards aanbieden.

We wensen iedereen een super watersportjaar toe en hopen jullie zoveel mogelijk te mogen begroeten in één van onze Paradijzen!

Voor een overzicht van alle tarieven kan je hier terecht: tarieven lidmaatschap 2021

Ook dit jaar hebben we een fantastisch overzicht gemaakt van de beide Paradijzen. Hieronder vind je zowel de kranten van Surfers als Lakeside Paradise terug.

surfers-review-krantje & lakeside-review-krantje

CU on the beach or CU @ the Lake!
Team Surfers & Lakeside Crew

nl_BENL