Opnieuw trotseerden meer dan 100 moedige ijsberen de Noordzee tijdens de jaarlijkse Paasduik

Opnieuw trotseerden meer dan 100 moedige ijsberen de Noordzee tijdens de jaarlijkse Paasduik op Surfers Paradise te Knokke-Heist. Na een zeer druk bijgewoonde “Wim Hof” breathing sessie onder leiding van Bart Raeves konden de deelnemers vol positieve energie aan de gezamenlijke opwarming beginnen. Deze opwarm-sessie werd begeleid door de medewerkers van Surfers Paradise op een stevige beat, waardoor de sfeer meteen goed zat.

 

Perfect opgewarmd en vol goede moed trokken alle aanwezigen, vergezeld door de paashaas met zijn twee ijsberen richting het water van amper 8°C. De zon, kalme zee en vooral de windstilte zorgden wel voor  een aangenaam gevoel. Na een fotosessie aan de waterrand dook iedereen de zee in. De kinderen genoten met volle teugen van de paashaas die paaseitjes uitdeelde, terwijl de twee ijsberen op hun sup voor de veiligheid zorgden. Ook de Brugse ijsberen tekenden present, zoals traditioneel veel supporters met allemaal één gemeen voornemen: “volgend jaar doen we ook mee”. Volgend jaar wordt trouwens de 20e editie dus noteer alvast de eerste zondag van de paasvakantie 2023 in je agenda.

 

Na afloop van deze geweldige ijsbeer-sessie, konden de mensen genieten van de zonnige beats door de Red Bull DJ in zijn “Big BOB”. Dit alles met heerlijke sandwiches bereid door slagerij Hillewaere en enkele hartversterkende drankjes.

 

Het zomerseizoen is bij deze afgetrapt, hopelijk kunnen we er met volle teugen van genieten.

nl_BENL