Materiaal leden

Kite-talissen
De kite-talissen om aan je harnas vast te maken zijn binnen, hetzij met enige vertraging vanwege de corona crisis weliswaar. Alle kitesurfleden worden verzocht die bij het eerste bezoek aan surfers paradise af te halen, wij bevestigen ze met plezier aan je harnas. Deze talis is het bewijs van je kite-lidmaatschap met bijhorende verplichte verzekering.

Wetsuits
Deze winter merkten we dat heel wat leden hun wetsuit lieten hangen zonder er gebruik van te maken. Nu zijn we al een paar weken aan de watersporten en zijn er nog meer wetsuits bijgekomen. Daarom vragen we om bij je eerste bezoek je wetsuit op te zoeken en je naam er op te noteren. Wetsuits die na het seizoen nog droog zijn blijven hangen zullen verwijderd worden.

Materiaal lockers
We merken dat er heel wat nieuwe leden opdoken die eveneens een locker huurden. Sedert december kunnen vaste gebruikers hun locker reserveren, dus hopen we dat dit ondertussen gebeurd is. Daar alles volzet was plaatsten we nieuwe lockers en zijn er ondertussen nog 3 Stuks beschikbaar, first come first serve ! 

 
nl_BENL