Feest Caroline & Ignace

Alles is heel goed verlopen en was top gedaan door jullie. Alle gasten waren ook zeer positief over de locatie, jullie service en de catering. Grts en nogmaals bedankt

Marie, Rubi, Alex en Nina

We zijn met veel liefde en geduld (we waren hopeloos te laat, waarvoor onze excuses!) ontvangen.   De plek was geweldig gezellig, zoals steeds, de bbq verzorgd en lekker. De drank heeft rijkelijk gevloeid en de warme conversaties ook, Surfers Paradise kan een tijdje voort op de energie van de liefde die er hing.   … Lees meer

Doopfeest

– broodjes superlekker en voldoende – zeer lekkere patisserie: wie is jullie leverancier? – zeer vriendelijke bediening – toffe locatie voor de kids Wij zijn zeer tevreden dat ons feestje hier is doorgegaan en van onze gasten krijgen wij alsook veel complimenten over dit concept! Wij komen nog!

Anniversaire Elisa

L’organisation de l’événement était parfaite. Encore un tout grand merci à tout le staff et notamment les deux moniteurs!

Charly & Deborah

Bedank voor de hele fijn dag die we hebben beleefd bij jullie! Het was de perfecte afsluiter van ons huwelijksweekend 🙂 Hartelijk dank aan Charona voor de vlotte organisatie!

Sharon

HET WAS SUPER! Dankjewel voor alles! Dikke pluim voor jullie team! Volgend jaar is het de beurt aan onze andere zoon

Fred

Mijn vrouw en ik zelf zullen jullie eeuwig dankbaar zijn voor de goede zorgen van de avond

Michael

Een super feest, op een een super locatie met top personeel! Een echte aanrader!!

Thomas

Jullie hebben een pracht van een TEAM. Oprecht vriendelijk en attent! Houden zo! Alles was super in orde en het team was de kers op de taart. Proficiat hiervoor.

Familieweekend

Super leuke en gave beachclub voor een sportieve activiteit of om gewoon lekker te chillen. Zeer beslist de moeite van een bezoek waard.

nl_BENL