Marie, Rubi, Alex en Nina

We zijn met veel liefde en geduld (we waren hopeloos te laat, waarvoor onze excuses!) ontvangen.   De plek was geweldig gezellig, zoals steeds, de bbq verzorgd en lekker. De drank heeft rijkelijk gevloeid en de warme conversaties ook, Surfers Paradise kan een tijdje voort op de energie van de liefde die er hing.   … Read more

Doopfeest

– broodjes superlekker en voldoende – zeer lekkere patisserie: wie is jullie leverancier? – zeer vriendelijke bediening – toffe locatie voor de kids Wij zijn zeer tevreden dat ons feestje hier is doorgegaan en van onze gasten krijgen wij alsook veel complimenten over dit concept! Wij komen nog!

Anniversaire Elisa

L’organisation de l’événement était parfaite. Encore un tout grand merci à tout le staff et notamment les deux moniteurs!

Charly & Deborah

Bedank voor de hele fijn dag die we hebben beleefd bij jullie! Het was de perfecte afsluiter van ons huwelijksweekend 🙂 Hartelijk dank aan Charona voor de vlotte organisatie!

Sharon

IT WAS SUPER! Thank you for everything! Big praise for your team! Next year it is the turn of our other son

Fred

My wife and I will be eternally grateful to you for the good care of the evening

Michael

A super party, at a super location with top staff! Highly recommended!

Thomas

You are a wonderful TEAM. Sincerely friendly and attentive! Keep it up! Everything was perfect and the team was the icing on the cake. Congratulations.

Family weekend

Super fun and cool beach club for a sporting activity or just to chill out. Definitely worth a visit.

en_GBEN