172 Surfers Paradise triatleten aan de start van de Zwintriatlon !

Als apotheose van het sportieve zomerseizoen is het deze week triatlonweek bij uitstek te Knokke-Heist ! Jean Deloddere en Frank Vanleenhove zorgen er samen reeds bijna 20 jaar voor dat de deelnemers van Surfers Paradise elk jaar met nieuwe en identieke outfits als team aan de start komen, en zo ook weer voor deze fantastische 21e editie ! Ze kunnen voor deze editie meteen rekenen op een recordopkomst binnen hun team want met 172 triatleten vertegenwoordigt deze groep ongeveer 15 % van het totale deelnemersveld ! Extra makkelijk voor de supporters, want elk jaar zie je ze van ver komen, en extra tof voor de groep die de collega’s kruist tijdens de wedstrijd zelf en elkaar zo extra kunnen aanmoedigen.

Ook zaterdag tijdens de “halve van Knokke” zijn ze te bewonderen want 11 onder hen doen mee aan “the double”, dit betekent een kwart en een halve triatlon in 4 dagen tijd.

– – – – – – – – – –

172 dankuwels !

In naam van onze ganse team voor opnieuw een prachtige en unieke Zwintriatlon. Dit jaar door weer en wind, maar zelfs dat kon de pret niet drukken ! Bedankt team Sportdienst, bedankt gemeente Knokke-Heist, bedankt vrijwilligers, bedankt deelnemers, bedankt supporters, bedankt sponsors !
Frank Vanleenhove en Jean Deloddere, Surfers Paradise.

nl_BENL