Welcome back schoolsportdagen!

Aloha 

Vanaf 19/04/2021 organiseren wij opnieuw schoolsportdagen! We hebben tijdens de pandemie niet stilgezeten en hebben alles volledig klaar kunnen zetten voor jullie. Aarzel niet om ons te contacteren via info@surfersparadise om een fantastische watersportdag in elkaar te steken.

Bij deze willen wij U graag laten weten dat zowel Surfers als Lakeside Paradise op een volledige coronaproof manier schoolsportdagen kunnen organiseren volgens de geldende regels. Corona kan immers niet zwemmen, we hebben voldoende plaats om social distance te garanderen en de overheid stimuleert volop buitensporten!

Enige beperking kan misschien de grootte van de groep en de verplaatsing zijn, waarbij geen gebruik gemaakt mag worden van het openbaar vervoer. Maar wij zijn wel perfect in staat om ook kleinere groepjes (klas per klas?) te verwelkomen (= kleinere bus?) en uw leerlingen een onvergetelijke watersportdag te bezorgen, iets wat toch kan tellen in deze tijden, en vooral iets wat iedereen een hart onder de riem kan steken.
Contacteer ons gerust voor verdere afspraken.
In de hoop U met Uw leerlingen op het strand of aan het Duinenwatermeer te mogen begroeten,

Je kan ook meer informatie vinden via deze link: https://www.surfersparadise.be/groepen/schoolsportdagen/

Sportieve groeten vanwege
Surfers Paradise crew

nl_BENL