Watersportkampen onder de kerstboom !

Een watersportkamp op Surfers of Lakeside Paradise onder de kerstboom ? Dat kan vanaf nu want de inschrijvingen zijn geopend !

Kampen zijn al mogelijk gedurende de paasvakantie en de maanden juli en augustus. Ben je een waterrat of wil je er één worden, wacht dan niet te lang want de plaatsen zijn beperkt

Via de webshop www.paradise-webshop.be kunnen alle kampen geboekt worden, terwijl er uiteraard ook tal van andere cadeau mogelijkheden zijn… Zo zijn er de 500 genummerde replica’s van het Surfers Paradise Keith Haring Logo, de sweaters, hoodies, t-shirts en uiteraard de mooie cadeaubon. Deze laatste kan ingewisseld worden voor  wakeboardbeurten, kitelessen, surflessen, verhuur van sportmateriaal en noem maar op.

– – – – – – – – – – –

Internaat en externaat Watersportkampen op Surfers Paradise (7-16 jaar)

Paasvakantie: Nieuw !! wekelijks Surf-, skate- & Wakecamp: ’s morgens wakeboarden op Lakeside Paradise en na de lunch skaten of surfen, afhankelijk van weer en wind.

Juli/augustus: wekelijkse surfcamps, windsurfcamps en Kite- & Wakecamps.

  • Kite- & wakecamps: unieke weken waar de deelnemers ingeval van wind leren kitesurfen, en bij mindere wind gaan wakeboarden op Lakeside Paradise.
  • Windsurfcamps: Onder leiding van ervaren windsurfinstructeurs leren de reeds meer gevorderde windsurfers varen op zee, een ganse ervaring, met professioneel materiaal en eigen rescue service.
  • O’Neill surfcamps: de allereerste surfcamps langs de Belgische kust, een vaste waarde sinds meer dan 25 jaar. Jongeren vanaf 7 jaar kunnen leren surfen, en maken kennis met alle andere sporten die Surfers Paradise in aanbod heeft: raften, suppen, Supzilla, boogieboarden, one-wheelen, elektrische skates, carvers, zeekayaks, skimboards, beachvolleybal, powerkiten…een uitermate gevarieerde en onvergetelijke week.
  • Make your own surfcamp: Een ganse week internaat met 10 vrienden en vriendinnen samen surfen en sporten, van zonsopgang tot zonsondergang.

Voor alle kampen geldt dat geen ervaring vereist is en dat alle watersportmateriaal voorzien is. Lunch en sportverzekering is telkens inbegrepen. De kampen zijn erkend door WSV en WWSV en worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Een eigen reddingsdienst zorgt ook voor de veiligheid van alle deelnemers. Vereiste is wel dat alle deelnemers moeten kunnen zwemmen.

Op Surfers Paradise worden kleine groepen gevormd volgens leeftijd en kunnen.

– – – – – – – – – – – –

Internaat en externaat Watersportkampen op Lakeside Paradise. (10-16 jaar)

Paasvakantie: wekelijks Circus-, skate- en wakecamp.

Wakeboarden staat tijdens dit kamp centraal, maar vanwege de watertemperatuur wordt ook opgewarmd op diverse skatelocaties en ingeval van slecht weer komt er een echte circusartiest aan te pas om iedereen de gekste truuks aan te leren: eenwielen, jongeren, tonnenlopen…

Juli/augustus: wekelijks Wake & Lake camp en Wake- skate- & windsurfcamp

Tijdens een Wake- & Lakecamp staat er uiteraard wakeboarden op het programma, samen met suppen, kayakken en kayakpolo. De andere mogelijkheid is wakeboarden, skaten op diverse locaties en dan ook windsurflessen. Nieuw !! voor deze zomer is “Cast away” waar iedereen met een zelf gemaakt vlot het Duinenwatermeer moet proberen over te geraken.

“make you own camp” tenslotte is een internaat weekkamp met 4 overnachtingen. Wil je verblijven in de Sleep Inn jeugdherberg met alleen gekende gezichten om je heen ? Maak dan een groepje van 8 tot 12 vrienden of vriendinnen , en geniet van een onvergetelijke topweek. Ontbijten op het zonnige terras met zicht op het Duinenwatermeer, dan het water op, lunchpauze met je voetjes in het zand, en dan weer het water op. S ‘avonds een heerlijke BBQ en daarna genieten van een toffe avondactiviteit, misschien wel wakeboarden tot zonsondergang. Een gediplomeerde instructeur blijft 24/24 paraat om alles in goede banen te leiden. Deelnemers die per trein vanuit elk Belgisch station naar Knokke-Heist komen kunnen genieten van een kortingscode via happy trip.

nl_BENL