Marie, Rubi, Alex en Nina

We zijn met veel liefde en geduld (we waren hopeloos te laat, waarvoor onze excuses!) ontvangen.   De plek was geweldig gezellig, zoals steeds, de bbq verzorgd en lekker. De drank heeft rijkelijk gevloeid en de warme conversaties ook, Surfers Paradise kan een tijdje voort op de energie van de liefde die er hing.   … Lees meer

Doopfeest

– broodjes superlekker en voldoende – zeer lekkere patisserie: wie is jullie leverancier? – zeer vriendelijke bediening – toffe locatie voor de kids Wij zijn zeer tevreden dat ons feestje hier is doorgegaan en van onze gasten krijgen wij alsook veel complimenten over dit concept! Wij komen nog!

Anniversaire Elisa

L’organisation de l’événement était parfaite. Encore un tout grand merci à tout le staff et notamment les deux moniteurs!

Decathlon

Alles goed geregeld, goede communicatie en opvolging, zeer vriendelijk. Ik raad het zeker aan bij andere winkels en wie weet komen we voor een derde keer terug ;).

Zuiderterras

Iedereen heeft fantastisch genoten van een sportieve, stralende dag. Alle deelnemers hebben hun lof uitgesproken over de organisatie en de locatie. Wij komen zeker terug. Hartelijk dank.

Charly & Deborah

Bedank voor de hele fijn dag die we hebben beleefd bij jullie! Het was de perfecte afsluiter van ons huwelijksweekend 🙂 Hartelijk dank aan Charona voor de vlotte organisatie!

UZ Gent

Zeer leuke dag gehad. Top begeleiding en activiteiten. Ideaal voor een teambuilding.

Michiel

Jullie zijn elk jaar telkens ongelooflijk in de weer voor ons. Ook al komen we telkens met slechts een kleine groep… Bedankt opnieuw!

Haute Ecole Bruxelles Brabant

Encore un tout grand merci à vous pour l’encadrement de cette journée.   Les étudiants ont beaucoup apprécié les activités.

Rosine

Alles uitstekend. En de moniteur Pavel was zeer vriendelijk en instruktief. hartelijk dank

nl_BENL