paaskampen: boekingen open vanaf 1 november!

!!NIEUW!!!

Nieuw voor de Paasvakantie 2024: padel en Watersport!

Wie straks reeds zeker wil zijn van een sportieve, gezonde, actievolle en gezellige paasvakantie kan vanaf 1 november inschrijven voor dit nieuwe Sportkamp.

Zowel Surfers Paradise als Lakeside Paradise bieden gedurende de twee weken lange paasvakantie telkens een padel- en watersport kamp aan.

Wie inschrijft op Surfers Paradise gaat van maandag tot en met vrijdag telkens van 9u30-12u00 padellen op de Zoute Padel- en Tennisclub, om zich daarna naar het vlakbij gelegen Surfers Paradise te verplaatsen voor de lunch, om daarna van 14-17u ondergedompeld te worden in de wereld van verschillende watersporten, afhankelijk van weer en wind. Vooraan op de lijst en in geval van golven staat natuurlijk bovenal het golfsurfen op programma, maar Surfers Paradise biedt zoveel meer dan dat, zodat iedereen zeker aan zijn of haar trekken komt. Ervaring is niet vereist, alle materiaal wordt voorzien en er is deskundige begeleiding.

Ben je tussen 10 en 16 jaar dan is dit iets voor jouw, dus inschrijven is de boodschap! Deelname kost €375,00. Leden betalen €350,00. Inschrijven kan vanaf 1 november via paradise-webshop.be

nl_BENL