OFFSHŌRE, de muziekbeleving van VRT Max reeks Knokke Off.

VRT MAX, Sohnarr en Sonhouse presenteren ‘OFFSHŌRE’, de unieke muziekbeleving van de succesvolle reeks ‘Knokke Off’ met de soundtrack van Sohnarr – uitgebracht op Sonhouse Records ism VRT MZK. Waar? Het idylische Surfers Paradise te Knokke, een key locatie van de reeks.

Stap binnen in dit betoverend strandhuisje en laat je dragen door de soundtrack van de bejubelde serie “Knokke Off” terwijl je uitkijkt over de zee. Deze bijzondere plek, bedacht door soundtrack componist Patricia Vanneste/Sohnarr en Sonhouse in samenwerking met VRT & Dingie, dient als een toevluchtsoord waar muziek en emoties samenkomen, geïnspireerd door de symboliek van de koude zweetdruppel die over je rug loopt op een warm strand omdat je innerlijke wereld zo anders aanvoelt dan de wereld om je heen.

Deze muzikale hide-out biedt een veilige haven, waar je je begrepen voelt en verbinding vindt. Een plek van erkenning voor iedereen die zich soms niet helemaal op zijn of haar plaats voelt, vooral op plekken waar plezier wordt gepretendeerd en je innerlijke wereld haaks staat op de buitenwereld. In deze unieke ruimte wordt muziek een krachtig middel om je innerlijke wereld ruimte te geven en je te verbinden met anderen die hetzelfde gevoel kennen. Laat de ijzige greep van eenzaamheid en verwarring plaatsmaken voor een troostende golf van begrip en samenhorigheid. Dompel jezelf onder in deze ervaring, waar geluid en omgeving samenkomen om je te omarmen, te troosten en te inspireren. 

Ontdek de muzikale schuilplaats in Knokke en laat de energie van de ‘Knokke Off’ soundtrack je hart raken terwijl je de schoonheid van de kust aanschouwt. Openingsuren lopen synchroon met die van Surfers Paradise. Gedurende de maanden juli en augustus kan iedereen er elke dag vanaf 9 uur ‘s ochtends van genieten, tot iedereen van het water en/of het strand verdwenen is.

Beluister via deze link alvast de soundtrack van Sohnarr als preview of bekijk de reeks via VRT Max: https://www.sonhouserecords.be/releases/knokkeoff

nl_BENL