Paradise Babyboom!

Werken in een paradijs moet zo zijn voordelen hebben…Een jong en dynamisch team, een gezellige en goede sfeer, vrienden en vriendinnen onder elkaar, een gezonde buitenlucht…Dit alles samen moet blijkbaar ook de vruchtbaarheidsfactor enigszins beïnvloed hebben. Want de laatste jaren/maanden kenden we een echte babyboom! Proficiat aan alle kersverse mama’s en papa’s! Jullie zorgen er alvast voor dat er in de toekomst heel wat jonge watersportertjes bij ons aan de slag zullen kunnen gaan!

We are Family!

We spreken veel over de Surfers en Lakeside Paradise Familie, en niets is minder waar… Leden worden vrienden voor het leven, delen dezelfde passies en vinden elkaar ook veel terug buiten onze paradijzen. Ze gaan samen op stap, samen op reis, spreken af met elkaar, de jongeren sporten samen en genieten op een veilige manier van strand, zee & lake… Maar wat jullie misschien niet allemaal weten is dat beide paradijzen ook gerund worden door een familie… een groeiende familie.
Frank leerde op jonge leeftijd als pionier windsurfen in 1975. Hij was meteen gepassioneerd door de sport en vond het zeer boeiend om zijn passie door te geven en andere mensen het plezier van over het water te glijden te leren kennen. In 1982 was hij medestichter van Channel Surfing Club en in 1989 zag Surfers Paradise het levenslicht. Na windsurfen kwam surfen, kitesurfen, suppen, foilen etc met telkens als doel zoveel mogelijk mensen te motiveren om nieuwe watersporten te leren kennen en er samen plezier aan te beleven. Toen Joyce (35), de dochter van Frank, geboren werd in 1986 was de opvolging verzekerd.
Opgegroeid op het strand als een echte waterrat verdiende ze sinds haar 13 jaar haar eerste sporen in de “Sunset bar” met de verkoop van drankjes en ijsjes. Na haar studies in 2005 nam ze haar verantwoordelijkheid in de horeca en kwam ze full time op Surfers Paradise werken. Na enkele jaren als horecaverantwoordelijke heeft ze de sprong gewaagd om, onder de vleugels van Frank, algemeen manager te worden. Ondertussen zijn we meer dan 9 jaar verder en is Surfers Paradise haar thuis en onmisbaar in haar zonnige leven. Ook op sportief vlak is Joyce een bezige bij want surfen, windsurfen, wakeboarden, skateboarden & snowboarden behoren allemaal tot haar hobby’s. In 2012 kwam een nieuwe sport de familie vervoegen: wakeboarden op het Duinenwatermeer met de start van Lakeside Paradise. De geknipte job voor Natalie, echtgenote van Frank om het dagelijkse beleid te voeren. Met een diploma bedrijfsmanagement, en reeds een carrière achter de rug als shop manager bij Mexx, Chill Out en O’Neill Sales rep kwam ze al een beetje uit de surfwereld en leerde ze in geen tijd windsurfen, kitesurfen, snowboarden, surfen en wakeboarden…
Quincy (35), de (handy)man van dochter Joyce, was er samen met Natalie bij van dag 1 om Lakeside Paradise op te bouwen en in goede banen te leiden. Voor hem in 2012 een zeer spannend moment wanneer Frank vroeg of hij in het familiebedrijf wilde stappen. Hij werkte als lasser op de marineschepen in Zeebrugge, maar na het aanhoren van de Lakeside droom stapte hij volledig mee in het  watersportverhaal. Tot op vandaag is dit op werkgebied de beste beslissing in z’n leven geweest. Zo heeft hij ook vele boardsports zoals kitesurfen, wakeboarden & surfen leren ontdekken, na vroeger veel te skateboarden. Door de talloze familietrips naar de bergen is hij dan ook gebeten door het snowboarden: Dit is voor hem nog steeds het grootste gevoel van vrijheid! Familiaal hebben Joyce & Quincy het geluk gehad in 2020 mama en papa te mogen worden van een flinke zoon, Nate, die nu al een echte waterrat is… all in the family! Ze dachten dat hun gezin compleet was tot er plots eind 2020 nog een kleine verrassing in Joyce haar buikje groeide… En daar was ze dan.. in september 2021 de kleine prinses Ivy. Iets ouder is de zoon van Natalie, Berend (22) die reeds zijn sporen verdiende op de mat, in het verhuur van Lakeside Paradise en ook op Surfers Paradise alle hulp bood waar nodig. Het was Berend die tijdens een bezoek aan het  kiekenkot” in Oostende suggereerde dat er ook “kip aan ‘t spit” moest aangeboden worden op Lakeside Paradise, en zo gezegd zo gedaan. Dan is er nog Faye (14), dochter van Frank en Natalie, die op 12 jarige leeftijd reeds vroeg of ze niet een beetje kon meehelpen op Surfers Paradise. Eerst ’s morgens vroeg bij de opening, later om broodjes te smeren en nog later om het onthaal te doen en telefoons op te nemen, Faye staat reeds haar mannetje! Surfen is haar grote specialiteit, maar kitesurfen,wakeboarden, skateboarden en snowboarden heeft ze ook reeds onder de knie! En last but not least is er Ike (13), reeds 2x Belgisch Kampioen wakeboarden bij de mini boys, surfer, kitesurfer en ook reeds kitefoiler. Helpt zeer graag op de training van het Tomorrow team om een handje toe te steken en kan niet wachten tot hij oud genoeg is om de nodige diploma’s af te leggen zodat hij watersportkampen kan geven. Zo zie je maar, it’s all-in the family, welcome to our world!

Winter time

Bouw Rookie

Inhoud

nl_BENL