SBS Mopertingen

Voor onze zeeklassen binnen twee jaar plannen we zeker opnieuw een sportdag bij jullie. Het was top. Zelfs het mindere weer kon het plezier niet bederven. Goede organisatie, ook fijn dat er veel voorzien was voor de kinderen die liever niet meer in het water gingen! Juf Kirsten was ook onder de indruk van Sam … Read more

Kim | De Makz

Een perfecte sportdag met leerlingen in volle actie, uit de comfort zone en met een glimlach. Nog eens de positieve vibes erbij en dat maakt het helemaal compleet! Merci!

Joe | Ecole Européenne Luxembourg

Thank you for the surfing workshop. The kids really enjoyed it. Your staff were very welcoming and had a lovely way with the kids.  We just needed a bit more help with directions to your club and with carrying the boards as they were quite heavy for the kids. Overall it was very satisfactory. Many … Read more

Frank Van Troostenberghe | KA Brugge

Ik willen jullie bedanken voor de schitterende organisatie van onze sportdag! Ik ben daar even geweest en ik heb alleen positieve commentaren gehoord over de activiteiten, de begeleiders en de omgeving!

Sportdienst Schilde

De kinderen hebben een heerlijke dag gehad. Het weer zat ook enorm mee. De zon kwam samen met hun op het strand aan. De monitoren waren ook weer fantastisch. Bedankt voor de goede service.

Dimitry | Emmaüs Secundair Aalter

Bedankt voor de organisatie van de sportdag afgelopen vrijdag. Volgens onze begeleidende leerkrachten is alles vlot verlopen en hebben de leerlingen een mooie sportdag gekregen. Dank daarvoor!!

Hilde en de collega’s | de krinkel Zwijndrecht

Ik wil jullie via deze weg bedanken voor de fijne ontvangst op vrijdag 5 juni. Het was een zalige dag, de kinderen hebben genoten (en wij juffen en meester ook !!) Hopelijk tot volgend jaar !!

Luc Vanden Abeele | VIVES

In naam van de groep hartelijk dank voor de prima organisatie, voor de leuke dag op Surfers en voor al het lekkers van vast tot vloeibaar. Het zal voor velen ongetwijfeld een stimulans zijn om deze zomer nog eens bij jullie langs te komen. En bij onze vereniging rees zelfs al het idee om ook … Read more