Sint-Jozef

Zowel wij, als de leerlingen waren weer geweldig enthousiast na onze sportdag. Dikke merci aan jullie lesgevers, het was weer heel fijn!

Haute Ecole Bruxelles Brabant

Encore un tout grand merci à vous pour l’encadrement de cette journée.   Les étudiants ont beaucoup apprécié les activités.

SAL

Ik was er dit jaar zelf niet heel de dag bij, maar van horen zeggen was het ook nu weer TOP! Ik ben even komen kijken en alles verliep naar wens. Bedankt voor de top-dag en leuke foto!

KUL Manama Notariaat

Dankjewel voor goede ontvangst! De studenten hebben ervan genoten dat ze het academiejaar alsnog samen hebben kunnen afsluiten in jullie beach bar!

KA Dendermonde

Wij vonden de ervaring super. De verwelkoming van Frank (en Laura) was aangenaam, de begeleiding en uitleg van Laura waren waren prima en steeds aangenaam. Ze hielp de leerlingen (en leerkrachten :-)) en bleef steeds geduldig 🙂 Het bezorgde ons een topdag. Iedereen amuseerde zich en de leerlingen waren een dag later nog steeds enthousiast. … Lees meer

Steinerschool Gent

We vonden het heel fijn dat er aangepast werd aan de groep en dat eigenlijk alles mogelijk was, in een gezellige losse sfeer, onze gasten hebben heel erg genoten.

VHSI – mei Brugge

Eerst en vooral wil ik Surfers Paradise bedanken voor het vlotte en aangename verloop van onze sportdag op 7 mei ’21. De 14 leerlingen van 6 Sportwetenschappen (VHSI) hebben zich volop kunnen uitleven tijdens het golfsurfen en skateboarden. Ze vonden de locatie tof en waardeerden de vriendelijke ontvangst en de enthousiaste begeleiding!  

Maricolen Maldegem

Bedankt voor de zeer leuke dag gisteren. Onze leerlingen en leerkrachten hebben enorm genoten van de goede begeleiding, de zee en het mooie weer.

SBS Mopertingen

Voor onze zeeklassen binnen twee jaar plannen we zeker opnieuw een sportdag bij jullie. Het was top. Zelfs het mindere weer kon het plezier niet bederven. Goede organisatie, ook fijn dat er veel voorzien was voor de kinderen die liever niet meer in het water gingen! Juf Kirsten was ook onder de indruk van Sam … Lees meer

Kim | De Makz

Een perfecte sportdag met leerlingen in volle actie, uit de comfort zone en met een glimlach. Nog eens de positieve vibes erbij en dat maakt het helemaal compleet! Merci!

nl_BENL