Decathlon

Alles goed geregeld, goede communicatie en opvolging, zeer vriendelijk. Ik raad het zeker aan bij andere winkels en wie weet komen we voor een derde keer terug ;).

Zuiderterras

Iedereen heeft fantastisch genoten van een sportieve, stralende dag. Alle deelnemers hebben hun lof uitgesproken over de organisatie en de locatie. Wij komen zeker terug. Hartelijk dank.

UZ Gent

Zeer leuke dag gehad. Top begeleiding en activiteiten. Ideaal voor een teambuilding.

Michiel

Jullie zijn elk jaar telkens ongelooflijk in de weer voor ons. Ook al komen we telkens met slechts een kleine groep… Bedankt opnieuw!

Stadsbader contractors

Ik wil jou en je team nogmaals feliciteren voor de fantastische organisatie en leuke activiteiten vrijdag! Ook de catering was top! We hebben genoten 😊

Sitra

Hartelijk dank voor de fantastische organisatie op Surfers Paradise! Iedereen heeft ervan genoten! Tot de volgende!

ING

Aloha, Het is reeds de 2e maal dat we onze team building bij jullie laten doorgaan en door jullie laten verzorgen. Het was weer een fantastische ervaring ondanks het slechte weer. Jullie hebben ervoor gezorgd dat een team building event in de regen ook heel erg fun kan zijn. Graag komen we dan ook nog … Lees meer

Dieteren

Het was een fijne dag en de organisatie ter plaatse was zeer goed 😉

Accenture

Super bedankt voor de organisatie afgelopen zaterdag! Iedereen heeft zich zeker geamuseerd!

Pepsico

Iedereen was super tevreden over onze teambuilding op jullie locatie: goede organisatie, vriendelijk team, flexibel, goede kwaliteit BBQ. Alles met superlatieven! Ik zal dit zeker aan collega’s aanraden.

nl_BENL