Create your day in Paradise!

Boek zorgeloos jullie bedrijfsevent op een van onze paradijzen!

Verdient het personeel een opkikkertje? Is er nood om 2021 op een positieve manier in te zetten? Boek dan snel jullie dag/avondje weg/afterwork activiteit op 1 van onze paradijzen in Knokke-Heist en weet dat corona niet kan zwemmen en dat alles in openlucht kan! 😉

In 2020 hebben we zowel op Surfers Paradise als Lakeside Paradise de nodige investeringen/aanpassingen gemaakt om te voldoen aan de huidige maatregelen. Zo kunnen jullie in alle veiligheid genieten van een dagje weg met jullie collega’s.

Gezien deze uitzonderlijke situatie, wordt er geen betaling van een voorschot gevraagd tot de maatregelen versoepeld worden en er duidelijkheid is omtrent de mogelijkheid om jullie dag te laten doorgaan.

Surfers Paradise is een actieve watersportclub in Knokke-Heist, te midden van de duinen vlak naast het natuurreservaat ’t Zwin. Dit seizoen kan je bij ons terecht tot en met 4 oktober om met het zomeraanbod kennis te maken: tal van watersporten, teambuildingsactiviteiten op het strand, een mountainbiketocht, zumba en/of yoga @ the beach.. Overleg met de groep wat jullie wensen zijn en het Surfers Paradise team zorgt voor de inkleding van jullie activiteit!

Lunch-en dinermogelijkheden: van tapas tot BBQ, koude schotels, paëlla foodtruck.. tot een ruime keuze aan desserts. Stel zelf jullie lunch en diner samen en geniet van het zicht op de zee.

Ontdek in het “Californian Clubhouse” de surfbar en de meest exclusieve surf-geïnspireerde decoratie van over de hele wereld. Buiten is het gezellig vertoeven op het ruime strandterras met Sunset lounge & cocktailbar. Het strand is uitgerust met hangmatten, zitzakken, trampoline en een beachvolleyterrein. Surfers Paradise beschikt over een overdekt terras met verwarmingselementen dus geen nood mocht het ’s avonds wat frisser zijn.

De ideale locatie voor een teambuilding met sport, ontspanning en indien gewenst een werkgerelateerd moment.

nl_BENL