aloha surfdays op surfers paradise

Vanwege de grote aanvraag en om echt tot het einde van de vakantie te genieten, organiseert Surfers Paradise van maandag 28 tot en met woensdag 30 augustus een extra surfcamp, met een speciaal Hawaiïaans tintje.

Tijdens de aloha surfdays maken jongeren tussen de 8 en 18 jaar, ingedeeld in verschillende groepen, kennis met alle aspecten van de surfsport. De dagen zelf worden met een Hawaiïaans tintje overgoten.

Zo is er bij aankomst en gedurende de dag Hawaiïaanse muziek, een uitleg over de oorsprong van het surfen en wat er zich dezer allemaal afspeelt in de golven op Hawaiï. Uiteraard krijgt nadien iedereen snel ook een surfboard en een wetsuit ter beschikking om na een stukje uitleg op het strand het zilte nat te kiezen. Als lunch is er voor iedereen een broodje naar keuze, gevolgd door dessert kokosnoot en ananas om dan na de middag weer op de plank te stappen.

 De Aloha surfdays worden afgesloten met een Hawaiiaanse ceremonie op het water en na afloop gaat iedere nieuwe surfer met een hawaiiaanse bloemenkrans naar huis. In geval van geen surfcondities wordt er uiteraard een nevenprogramma voorzien.

Boek hier

nl_BENL