1 december opent de paradise webshop

Het is weer zover ! Diegenen die zich nu al willen verzekeren van een hoop fun en watersportplezier in 2023 kunnen zich vanaf 1 december inschrijven voor de actievolle watersportkampen van Surfers en Lakeside Paradise.

Reeds vanaf de Paasvakantie kan je volop genieten, en daarna uiteraard iedere week van juli en augustus, telkens van maandag tot vrijdag.
In de paasvakantie zijn er de Wake-, skate- en surfkampen waarbij je verplaatsingen doet van het ene paradijs naar het andere, afhankelijk van weer en wind en de toestand van de zee. Uiteraard worden wetsuits en alle materiaal voorzien en is er begeleiding van ervaren instructeurs.
Op Lakeside Paradise ga je indien nodig op de 2.0 beginnersbaan, om dan achtereenvolgens te proeven van de Rookie en de Pro baan. Je speelgoed bestaat uit kneeboards, waterski’s en wakeboards. Op het nabijgelegen skatepark doe je dit alles op wieltjes en worden je nieuwe tricks aangeleerd.
Op Surfers Paradise ga je ofwel het water in met surfboards, rafts, skimboards terwijl e-skates en carveskates , powerkites en balspelen het eerder droog houden.

Iets warmer wordt het gedurende de maanden juli en augustus.
Dan kan je op Lakeside Paradise gedurende volle of halve dagen aan de bak op één van de drie kabelbanen, en maak je in één adem ook kennis met stand up peddelboarden en kayakpolo.
Eén dagje ga je de sfeer van Surfers Paradise opsnuiven.
Tijdens de O’Neill Surfcamps op Surfers Paradise krijg je elke dag een surfboard – die bestaat in alle maten en gewichten- onder de voeten gestoken en leer je de surfkneepjes van het vak kennen. Daarnaast staat er ook raften, kayakken, skimboarden, powerkiten, skateboarden, speedwingen, Suppen en Supzilla op het programma. Ook staat er een wakeboardsessie ingepland op Lakeside Paradise.

Nieuw!!
Wake & Raket camp: in samenwerking met TCD zijn er ook kampen waarbij je ’s morgens wakeboard en in de namiddag gaat padellen en/of tennissen. Voorwaar een unieke en zeer leuke combinatie.

Nog Nieuwer !!!!
Als absolute primeur is er vanaf dit jaar ook wekelijks het Kite en Wingcamp.
De deelnemers krijgen er een initiatie kiten, tot en met de waterstart en eerste ritjes, terwijl ook de allernieuwste trend “wingfoilen” aangeboden wordt.
Om eerst het foilen onder de knie te krijgen wordt er gebruik gemaakt van de 2.0 beginnersbaan op Lakeside Paradise.
Om de wing onder controle te krijgen wordt er eerst met een speedsail (een soort groot skateboard met zandbanden) geoefend op het harde zand met laag water, waarna de wing gebruikt wordt op een stand up peddelboard. Eens de 2 onder controle gaan de deelnemers met wing en foilboard het water op met als ultieme doel het wingfoilen onder de knie te krijgen. Wingfoilen is de allernieuwste watersporttrend en verovert momenteel de wereld.

Bij alle kampen is lunch en verzekering inbegrepen telkens met alle materiaal, ervaren instructeurs en is er op vrijdag diploma uitreiking waarna iedereen bovendien met een O’Neill camp T-Shirt naar huis trekt. Ervaring is niet vereist en er wordt rekening gehouden met leeftijds- en vriendengroepjes terwijl de lessen aangepast worden aan het niveau van de deelnemers indien dit zich zou voordoen. Enige vereiste is kunnen zwemmen en je op je gemak voelen in het water. Bovendien zijn er voor bepaalde kampen ook internaat mogelijkheden.
Een week spetterende actie dat mag je niet missen. Op een gezonde en sportieve manier een week aan de slag, nieuwe vrienden en vriendinnen maken…Neem dus geen enkel risico en boek dus nu al je week in want de plaatsen zijn uiteraard beperkt en willen niemand teleurstellen.
Inschrijvingen via paradise-webshop.be en je paasvakantie en/of zomer kunnen nu al niet meer stuk !

CU on the beach or CU @ the Lake !

nl_BENL