Wingsurfcenter

Wingsurfcenter

Wingsurfen, de nieuwste windsport aan de Belgische kust!

Wingsurfen, de nieuwste windsport aan de Belgische kust!

Wingsurfen is nieuw, fun, en zeer toegankelijk voor beginnende surfers. Een Wing is een opblaasbare vleugel die je gewoon als windvanger hanteert, zonder gebruik van lijnen, bar of harnas. Een Wing, dat uiteraard kan bestaan in verschillende groottes, werd speciaal ontworpen om uiteindelijk te kunnen gebruiken op een Foilboard.

Tijdens de initiatie leren we je de wing hanteren op een board met genoeg volume, zodat je comfortabel kan blijven staan. Indien mogelijk starten we op het harde zand op een speedsail op wielen. Hier leer je alle vaardigheden om de wing te behandelen en je evenwicht te houden. Wanneer je weet hoe je wind pakt ben je klaar voor het grote werk en vertrek je op het foilboard.

Bij voldoende snelheid krijg je lift en voor je het weet sta je, mits behoud van het juiste evenwicht en voetendruk, geruisloos boven het water. Surfers Paradise beschikt over alle maten wings, boards en foils.

Indien je geen foilervaring hebt, raden we je aan om te starten met een beginnersles e-Foil of Tow-foilen. Klik hier voor meer info.

Tarieven wingsurfen – wingfoilen

Members
Initiatie 2u groepsles kost 55 euro
Gevorderd 2,5u duoles kost 140 euro pp
Lesson Pack voor 4 lessen (2u initiatie + 7,5u duoles) kost 440 euro
Privéles 2u kost 180 euro

Non Members
Initiatie 2u groepsles kost 60 euro pp
Gevorderd 2,5u duoles kost 150 euro pp
Lessen Pack voor 3 lessen (2u initiatie + 7,5u duoles) kost 450 euro
Privéles 2u kost 200 euro

Inschrijven doe je via onderstaand formulier. Je geeft je beschikbare dagen op en we contacteren je zodra de goede wind en jouw dagen samenvallen.

Vermeld graag bij de opmerkingen indien je samen met iemand les wil volgen, en indien je bepaalde momenten van de dag niet beschikbaar bent. We geven steeds les van 9u ’s morgens tot 9u ’s avonds, afhankelijk van de beschikbare wind.

Inschrijvingsformulier

nl_BENL