Sportactiviteiten

  • Watersportactiviteiten
  • Teambuilding
  • Andere mogelijkheden

catering

  • Broodjeslunch
  • BBQ
  • En zoveel meer …

exclusive touch

  • Decoratieformules
  • Entertainment
  • Other specials

De accommodatie van Surfers Paradise is volledig voorzien voor zowel sportieve als niet­ sportieve bedrijfsactiviteiten. Voor incentives en teambuilding in Knokke-Heist hebben we tal van originele en sportieve mogelijkheden. Surfers Paradise in Knokke-Heist is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden.

Bedrijfsdag of teambuilding in knokke-heist reserveren

Reserveren op voorhand is noodzakelijk.

sportactiviteiten

Watersportactiviteiten

Watersport is onze core. Een dagje op Surfers Paradise, zou je toch minstens één wateractiviteit op het programma inplannen. Afhankelijk van de weersomstandigheden (golven, wind..) bieden wij volgende activiteiten aan: Golfsurfen, powerkite, skimboarding, boogieboarding, zeekayaking, stand up paddle, supzilla en meer.

Teambuilding op het strand

Onze monitoren begeleiden jullie doorheen verschillende activiteiten waarbij jullie vooral moeten samenwerken. Voorkeuractiviteiten worden samen met u besproken zodat dit aangepast is naar de wensen van jullie team.

Andere mogelijkheden

Om nog meer variatie aan jullie programma toe te voegen: crossfit on the beach, mountainbiketocht, muzikale djembé, yoga met zeezicht..

Overleg met de groep wat jullie wensen en wij zorgen voor de rest!

LUNCH / BBQ

 

Lunch en dinermogelijkheden
Koude en/of warme tapas, broodjeslunch, koude schotel, stovers met friet, visschotel, BBQ,..

Het volledig aanbod bieden wij u graag bij uw groepsaanvraag aan.

Beachlunch of -diner mogelijk vanaf 30 personen (in juli & augustus vanaf 40 personen).

EXCLUSIVE TOUCh

Het clubhuis en/of terras kan volledig worden omgetoverd met decoratie in verschillende mogelijke kleuren.
 
Wensen jullie misschien een goochelaar of ander entertainment? Een vuurschaal? Ook dat kan zeker!

Accommodatie

Alle accommodatie is aanwezig met divers sportmateriaal, verwarmde kleedkamers en warme douches. Het clubhuis van Surfers Paradise leent zich perfect als een unieke locatie. In een oogwenk kan het interieur omgetoverd worden tot een unieke werkruimte met beamer en projectiescherm voor ca. 15 personen. 

WAT ALS HET REGENT?

Surfers Paradise beschikt over een overdekt terras voor een capaciteit van 200 personen. Onder het overdekt terras kan er gegeten worden maar kan bv. ook de yoga plaatsvinden. Watersporten en het regent? Jullie worden toch nat! 🙂

reviews

Alles goed geregeld, goede communicatie en opvolging, zeer vriendelijk. Ik raad het zeker aan bij andere winkels en wie weet komen we voor een derde keer terug ;).

Decathlon

2023

Iedereen heeft fantastisch genoten van een sportieve, stralende dag.
Alle deelnemers hebben hun lof uitgesproken over de organisatie en de locatie.
Wij komen zeker terug.
Hartelijk dank.

Zuiderterras

2023

Zeer leuke dag gehad. Top begeleiding en activiteiten. Ideaal voor een teambuilding.

UZ Gent

2023

Jullie zijn elk jaar telkens ongelooflijk in de weer voor ons. Ook al komen we telkens met slechts een kleine groep… Bedankt opnieuw!

Michiel

2023

aanvraagformulier

Annuleringsvoorwaarden

Vanaf opmaak voorschotfactuur of betaling van het voorschot zijn er steeds annuleringskosten verbonden aan de reservatie t.w.v. het totale bedrag van het voorschot. Dit ongeacht de datum waarop de annulering van de reservatie wordt meegedeeld aan de club. Een annulering dient men steeds schriftelijk door te geven. Indien sprake van overmacht*, kan Surfers Paradise het voorschot aanwenden voor een nieuwe reservatie op latere datum. *Overmacht: Een tekortkoming kan de schuldenaar niet worden toegerekend, indien deze niet is te wijten aan zijn schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. Bijvoorbeeld: Staking openbaar vervoer, extreem noodweer, aanslag

 
 
nl_BENL