Sportactiviteiten

  • Watersportactiviteiten
  • Teambuilding
  • Andere mogelijkheden

catering

  • Broodjeslunch
  • BBQ
  • En zoveel meer …

exclusive touch

  • Decoratieformules
  • Entertainment
  • Other specials

De accommodatie van Surfers Paradise is volledig voorzien voor zowel sportieve als niet­ sportieve bedrijfsactiviteiten. Voor incentives en teambuilding activiteiten hebben we tal van originele en sportieve mogelijkheden. Surfers Paradise in Knokke-Heist is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden.

Bedrijfsdag of incentive reserveren

Reserveren op voorhand is noodzakelijk.

sportactiviteiten

Watersportactiviteiten

Watersport is onze core. Een dagje op Surfers Paradise, zou je toch minstens één wateractiviteit op het programma inplannen. Afhankelijk van de weersomstandigheden (golven, wind..) bieden wij volgende activiteiten aan: Golfsurfen, powerkite, skimboarding, boogieboarding, zeekayaking, stand up paddle, supzilla en meer.

Teambuildingsactiviteiten op het strand

Onze monitoren begeleiden jullie doorheen verschillende activiteiten waarbij jullie vooral moeten samenwerken. Voorkeuractiviteiten worden samen met u besproken zodat dit aangepast is naar de wensen van jullie team.

Andere mogelijkheden

Om nog meer variatie aan jullie programma toe te voegen: crossfit on the beach, mountainbiketocht, muzikale djembé, yoga met zeezicht..

Overleg met de groep wat jullie wensen en wij zorgen voor de rest!

LUNCH / BBQ

 

Lunch en dinermogelijkheden
Koude en/of warme tapas, broodjeslunch, koude schotel, stovers met friet, visschotel, BBQ,..

Het volledig aanbod bieden wij u graag bij uw groepsaanvraag aan.

Beachlunch of -diner mogelijk vanaf 30 personen (in juli & augustus vanaf 40 personen).

EXCLUSIVE TOUCh

Het clubhuis en/of terras kan volledig worden omgetoverd met decoratie in verschillende mogelijke kleuren.
 
Wensen jullie misschien een goochelaar of ander entertainment? Een vuurschaal? Ook dat kan zeker!

Accommodatie

Alle accommodatie is aanwezig met divers sportmateriaal, verwarmde kleedkamers en warme douches. Het clubhuis van Surfers Paradise leent zich perfect als een unieke locatie. In een oogwenk kan het interieur omgetoverd worden tot een unieke werkruimte met beamer en projectiescherm voor ca. 15 personen. 

WAT ALS HET REGENT?

Surfers Paradise beschikt over een overdekt terras voor een capaciteit van 200 personen. Onder het overdekt terras kan er gegeten worden maar kan bv. ook de yoga plaatsvinden. Watersporten en het regent? Jullie worden toch nat! 🙂

getuigenissen

Ik wil jou en je team nogmaals feliciteren voor de fantastische organisatie en leuke activiteiten vrijdag!
Ook de catering was top!
We hebben genoten 😊

Stadsbader contractors

2022

Hartelijk dank voor de fantastische organisatie op Surfers Paradise! Iedereen heeft ervan genoten!
Tot de volgende!

Sitra

2022

Aloha,
Het is reeds de 2e maal dat we onze team building bij jullie laten doorgaan en door jullie laten verzorgen.
Het was weer een fantastische ervaring ondanks het slechte weer. Jullie hebben ervoor gezorgd dat een team building event in de regen ook heel erg fun kan zijn.
Graag komen we dan ook nog eens terug en zijn we jullie ambassadeur voor anderen die er ook aan denken om bij jullie een team event te organiseren.

ING

2022

Het was een fijne dag en de organisatie ter plaatse was zeer goed 😉

Dieteren

2022

aanvraagformulier

Annuleringsvoorwaarden

Vanaf opmaak voorschotfactuur of betaling van het voorschot zijn er steeds annuleringskosten verbonden aan de reservatie t.w.v. het totale bedrag van het voorschot. Dit ongeacht de datum waarop de annulering van de reservatie wordt meegedeeld aan de club. Een annulering dient men steeds schriftelijk door te geven. Indien sprake van overmacht*, kan Surfers Paradise het voorschot aanwenden voor een nieuwe reservatie op latere datum. *Overmacht: Een tekortkoming kan de schuldenaar niet worden toegerekend, indien deze niet is te wijten aan zijn schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. Bijvoorbeeld: Staking openbaar vervoer, extreem noodweer, aanslag

 
 
nl_BENL