Sportactiviteiten

  • Watersportactiviteiten
  • Teambuilding
  • Andere mogelijkheden

catering

  • Broodjeslunch
  • BBQ
  • Paëlla foodtruck
  • En zoveel meer …

exclusive touch

  • Decoratieformules
  • Entertainment
  • Other specials

De accommodatie van Surfers Paradise is volledig voorzien voor zowel sportieve als niet­ sportieve bedrijfsactiviteiten. Voor incentives en teambuilding activiteiten hebben we tal van originele en sportieve mogelijkheden. Surfers Paradise in Knokke-Heist is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden.

Bedrijfsdag of incentive reserveren

Reserveren op voorhand is noodzakelijk.

sportactiviteiten

Watersportactiviteiten

Watersport is onze core. Een dagje op Surfers Paradise, zou je toch minstens één wateractiviteit op het programma inplannen. Afhankelijk van de weersomstandigheden (golven, wind..): Golfsurfen, powerkite, skimboarding, boogieboarding, zeekayaking, stand up paddle boarding, supzilla boarding.

Teambuildingsactiviteiten op het strand

Onze monitoren begeleiden jullie doorheen verschillende activiteiten waarbij jullie vooral moeten samenwerken. Voorkeuractiviteiten worden samen met u besproken zodat dit aangepast is naar de wensen van jullie team..

Andere mogelijkheden

Om nog meer variatie aan jullie programma toe te voegen: crossfit on the beach, mountainbiketocht, boottrip, muzikale djembé, zumba, yoga met zeezicht..

Overleg met de groep wat jullie wensen en wij zorgen voor de rest!

LUNCH / BBQ

 

Lunch en dinermogelijkheden
Koude en/of warme tapas, broodjeslunch, koude schotel, stovers met friet, visschotel, paëlla foodtruck, BBQ,..

Het volledig aanbod bieden wij u graag bij uw groepsaanvraag aan.

Beachlunch of -diner mogelijk vanaf 30 personen.

EXCLUSIVE TOUCh

Het clubhuis en/of terras kan volledig worden omgetoverd met decoratie in verschillende mogelijke kleuren.
 
Wensen jullie misschien een goochelaar of ander entertainment? Een  vuurschaal? Een persoonlijke fotograaf? Ook dat kan zeker!

Accommodatie

Alle accommodatie is aanwezig met divers sportmateriaal, verwarmde kleedkamers en warme douches. Het clubhuis van Surfers Paradise leent zich perfect als een unieke locatie voor een vergadering of presentatie. In een oogwenk kan het interieur omgetoverd worden tot een unieke werkruimte met beamer en projectiescherm voor ca. 20 personen. 

WAT ALS HET REGENT?

Surfers Paradise beschikt over een overdekt terras voor een capaciteit van 300 personen. Onder het overdekt terras kan er gegeten worden maar kan bv. ook de yoga plaatsvinden. Watersporten en het regent? Jullie worden toch nat! 🙂

getuigenissen

Wij, het D’Ieteren Events team hebben een superleuke namiddag bij jullie gehad. Iedereen was unaniem positief en aangenaam verrast door het mooie kader, jullie prachtige clubhuis en de warme ontvangst. Ook de activiteiten op het strand waren echt fantastisch. Echt teamwork en met het zonnetje erbij voelden we ons even op vakantie. ????

Dieteren Events Team

2019

Het was wederom fantastisch.  De hele groep heeft zich zeer goed geamuseerd en vond zowel de dag als locatie een super ervaring. Ondanks het mindere weer! Groeten,Tine

Tine | Fincioen

2018

We hebben een enorm leuke dag gehad en komen volgend jaar zeker terug. Ik vond de catering dit jaar opvallend beter dan de vorige jaren.

Vicky | Deloitte

2018

Opnieuw knap werk van jullie (als) team! Doe zo verder!! Chapeau!!!

Kristof | Royal Knokke F.C.

2018

aanvraagformulier

Annulatievoorwaarden

Vanaf opmaak voorschotfactuur of betaling van het voorschot zijn er steeds annulatiekosten verbonden aan de reservatie t.w.v. het totale bedrag van het voorschot. Dit ongeacht de datum waarop de annulering van de reservatie wordt meegedeeld aan de club. Een annulering dient men steeds schriftelijk door te geven. Indien sprake van overmacht*, kan Surfers Paradise het voorschot aanwenden voor een nieuwe reservatie op latere datum. *Overmacht: Een tekortkoming kan de schuldenaar niet worden toegerekend, indien deze niet is te wijten aan zijn schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. Bijvoorbeeld: Staking openbaar vervoer, extreem noodweer, aanslag