Suptours

DROP IN THE SUPSEASON

GEANNULEERD WEGENS COVID19
Een ideale starter om weer in de supsfeer te komen samen met de Surfers Paradise paashaas. Geniet van deze unieke tocht. Wij zorgen voor de bubbels en een verrassing van de paashaas.

PINK PADDLE

GEANNULEERD WEGENS COVID19
Een suptour door en voor ladies!
Eerst een heerlijke yoga warm-up door yogi Julie. Daarna een prachtige tocht met ondergaande zon… Aan de finish wachten tapas & bubbels je op.

MIDSUMMER PADDLE

GEANNULEERD WEGENS COVID19
Doe mee met deze unieke stand up paddleboardtocht, dit op de een na langste dag van het jaar! Naar het succes van de Pink&Purple Paddle nodigt Surfers Paradise nu graag iedereen uit, mannen & vrouwen, voor een suptocht met apero in de natuur

SUP 'N DINE AIRCAFE

GEANNULEERD WEGENS COVID19
Stand Up Paddle tocht in of naar Cadzand (adhv de weersvoorspelling) gevolgd door een Diner in AIRCafé.

SUP 'N DINE CÔTE BELGE

We peddelen samen op de sup tot vlak voor bar-bistro Côte Belge op de Blinker. Na de suptocht meren we aan en kan iedereen genieten van een heerlijk driegangendiner.

getuigenissen

De paassup was een hele leuke activiteit.
Hoewel het voor mij de 1ste keer suppen was, is dankzij de goede begeleiding alles super vlot verlopen.
Volgend jaar doe ik zeker terug mee!

Deborah

2019

Na een aantal maal purple and pink paddle meegedaan te hebben, was een langere tocht met een gemengde groep een leuke afwisseling. Alles was weer top verzorgd. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen en heel graag weer tot een volgende.

Jeanette

2019

Pink paddle nu 3x gedaan, elke keer weer een feestje om mee te doen

Ingrid

2019

De suptours zijn superleuk om aan deel te nemen! Alles is supergoed voorbereid, leuke sfeer, mooi weer, zalig sup’en, gewoonweg genieten… en dan een gezellige BBQ met hapjes en drinks!  Proficiat aan iedereen die dit mogelijk maakt!

Katrijn

2018

Subscribe to our newsletter

Don't miss new updates on your email