Paradise days

Doorheen het volledige seizoen zijn er op SurfersParadise jaarlijks veel evenementen.
Deze “Paradise Days” zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de kalender. 
Ontdek hieronder alles over onze evenementen.
Voor de precieze datums kan je de kalender raadplegen.

Eneco Clean Beach CUP 21 maart

Traditiegetrouw vindt op de eerste zondag van de lente de Eneco Clean Beach Cup plaats.
In samenwerking met alle Belgische surfclubs en onze partners gaan we duchtig strandafval en zwerfvuil opruimen. Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de 11de editie op zondag 21 maart 2020.

Hou zeker onze algemene facebookpagina in het oog voor nieuwe updates.

Schrijf 21 maart 2020 alvast in jullie agenda voor een leuke familyday!

Tot dan!
Surfers Paradise Crew & Eneco Clean Beach Cup team

Paasduik 4 april

Op zondag 4 april verwachten wij jullie allen voor de jaarlijkse bibberende Paasduik! Waag je plons in de frisse Noordzee met onze ijsberen en de paashaas. Een hartverwarmend hapje & shotje zullen je opwachten.

Time & Place to be: 11h00 Surfers Paradise

Paasbrunch & grabbel 11 april

Voor alle chocolade liefhebbers organiseert Surfers Paradise voor de 2de maal een echte GRATIS Paasgrabbel. Grabbel jou paaseieren van het strand en geniet ervoor of erna van een heerlijke verse Paasbrunch & springkasteel.

Wie is de ultieme paasgrabbelaar en vind het GOUDEN EI tijdens de Paasgrabbel te Surfers Paradise?

In het gouden paasei zit een bon voor een gratis deelname aan een extern “Surf & Beach Camp” tijdens de maanden juli & augustus 2021. Alle kinderen tussen 0 & 12 jaar die wensen deel te nemen aan de gratis Paasgrabbel kunnen zich aanmelden aan de “Paasgrabbeltafel” vanaf 10u30 tem 12u om een leeg “Paasmandje” in ontvangst te nemen en daarna op zoek te gaan naar alle paaseieren die verstopt liggen in de duinen rechts van het clubhouse van Surfers Paradise.

Na de zoektocht en een vol “Paasmandje” steken wij jou gevonden paaseitjes in een leuk zakje om mee te nemen naar huis; 6 grote eieren per kindje & “all you can take” kleine paaseieren.

 Let’s Paasgrabbel!

Lei day en watersportdag 25 april

Op zondag 25 april viert Surfers Paradise “Lei Day”, dit is een Hawaiaanse feestdag waarbij iedereen met een bloemenkrans om de hals meedoet aan een ceremonie dat zich op het water afspeelt. Een “Lei” is een Hawaiaanse bloemenkrans.

3 seizoenen geleden organiseerde Surfers Paradise dit evenement voor het eerst in samenwerking met Cultuur Knokke-Heist naar aanleiding van de Surf’s UP tentoonstelling in het Cultureel Centrum te Knokke-Heist. Alle deelnemers waren razend enthousiast zodat men hier een jaarlijkse traditie van maakt, surfen neemt in Knokke-Heist immers een belangrijke plaats in.

Ook dit jaar weer worden alle surfers verwacht om tegen 16u al peddelend van wal te steken met hun surfplank en even verder op zee een grote cirkel te vormen. De ceremoniemeester van dienst zegt enkele woorden waarna alle bloemen in de lucht gegooid worden en iedereen overgaat tot de “big splash” . Op die manier voelen alle surfers zich verbonden en brengen ze een ode aan de zee en al wat daarin leeft, de golven, de natuur, en hopen ze zo een goed surfjaar in te gaan.

Surfers Paradise verschaft gratis wetsuit en surfplank voor diegenen zonder materiaal dus iedereen is welkom. Nadien kan iedereen genieten van een live Dj tunes met Dj Red Rum en een echte beachBBQ. Voor de eerste maal geven wij gratis initiatie lessen golfsurfen en/of Stand up Paddle vanaf 13u, inschrijven voor deze gratis lessen via http://www.ikwatersport.be/

Programma op Zondag 25 april @ Surfers Paradise:

13u: Gratis initiatielessen

16u: Circle of Surf

16u30: Live Dj tunes van Red Rum

18u: Surf & Turf BBQ

Iedereen komt liefst met lei (die zijn ook voorzien) en kan bij het drinken van een heerlijke cocktail om 16u genieten van een live music gevolgd door een heerlijke Surf & Turf BBQ.

De dag zelf is volledig gratis,
Inschrijven voor de BBQ kost €23 per persoon, reservatie noodzakelijk via julie@surfersparadise.be
Surfplank en/of wetsuit nodig voor de circle of surf ? mail naar jonathan@surfersparadise.be

Free Beach yoga 1 mei

Van vrijdag 23 april tot en met zondag 2 mei is er de 23ste editie van de ‘Week van de Zee’. Tijdens die periode wil de Provincie West-Vlaanderen de aandacht vestigen op het beleven van natuur aan de kust, zowel op het strand, in de zee als in de duinen. Dit kan in klas- of familieverband door deel te nemen aan één van de talrijke activiteiten, verdeeld over tien kustgemeenten. De slogan dit jaar is ‘ZandInZicht’. De zee, het strand en de duinen op een speelse manier leren kennen en er respectvol mee omgaan, is de boodschap.

Iedereen kan gratis, mits reservatie via julie@surfersparadise.be, deelnemen aan onze gratis sessie Beach Yoga op zaterdag 1 mei van 11u tem 12u.

Grommet Day 30 mei

Op zondag 30 mei 2021 wordt Surfers Paradise Kids Paradise!

Om 14h begint een dag vol pret: springkasteel, knutselen & watersporten! Na al dat sporten is het lachen geblazen met de fantastische show van Papa Chico en smullen van een heerlijk vieruurtje.

Inschrijven is niet nodig, deze superleuke dag is helemaal GRATIS!

Time & Place to be: Zondag 30 mei – 14h – Surfers Paradise!

Ladies day 6 juni

SAVE THE DATE 

Gratis sportdag voor alle ladies!

More info coming soon.